Facebook Pixel Το μυθικό ξεβράκωμα της Εθνικής!
| 2014-11-15 10:00:00

Το μυθικό ξεβράκωμα της Εθνικής!

Το μυθικό ξεβράκωμα της Εθνικής!

Ασυγκράτητος ο Αποδυτηριάκιας στον SportDog περνάει από πριονοκορδέλα τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της Ελλάδας για την ήττα από τα Νησιά Φερόε.

Ιστορική ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολύ μεγάλη επιτυχία. Κατάφερε να πετύχει τη μεγαλύτερη αποκαθήλωση όλων των εποχών. Αυτή η ήττα 1-0 εντός έδρας από τα Νησιά Φερόε είναι η γκραν σουξέ έκπληξη, που ξεπερνάει σε σπουδαιότητα την κατάκτηση του Ευρω 2004.

Είναι πέραν από κάθε φαντασία να χάσει η Ελλάδα στο σπίτι της μέσα από μία ομάδα που στη σύνθεσή της έχει τον μανάβη της γειτονιάς, τον περιπτερά, τον ξυλοκόπο, τον υδραυλικό, τον βοσκό, τον ψαρά.

Δεν έχει ξαναγίνει στον αιώνα. Η Ελλάδα, με παίκτες αξίας, με συμβόλαια βαρειά, πάντα σε σύγκριση με τους ανεπάγγελτους στο ποδόσφαιρο ερασιτέχνες των νησιών Φερόε, να χάσει στο γήπεδό της, όχι σε ματς φιλικό, προετοιμασίας και για το ποιος θα πληρώσει τα σουβλάκια. Και ο προπονητής των φιλοξενούμενων να παραδώσει μαθήματα, να πάρει το δίπλωμα του Ρανιέρι.

Ο Ιταλός προπονητής δεν έχει λόγο ύπαρξης στην εθνική. Δεν είναι το θέμα ο Ρανιέρι. Όχι, βέβαια. Απλά λέμε ότι ο άνθρωπος πρέπει να φύγει μόνος του. Να πει αριβεντέρτσι, μην περιμένει να τον σουτάρουν. Δεν έχει κανένα νόημα η παραμονή του στην εθνική.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ σε αυτή την εθνική ομάδα καφενείου, γράφει ο   apodytiriakias.gr   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags