Facebook Pixel Δεν πρόδωσε μονάχα τον ΠΑΟΚ
| 2014-11-18 11:00:00

Δεν πρόδωσε μονάχα τον ΠΑΟΚ

Δεν πρόδωσε μονάχα τον ΠΑΟΚ

Το κοροϊδιλίκι και τις ύβρεις του Πάμπλο Κοντρέρας κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ, αποκαλύπτει ο Αποδυτηριάκιας στον sportdog. Γιατί ο Χιλιανός ζήτησε συγγνώμη;

"Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ". Ε, δεν είσαι μαλάκας οπαδός του ΠΑΟΚ αν τον πάρεις στα σοβαρά;Ο Χιλιανός σέντερ μπακ Πάμπλο Κοντρερας έπαιζε στον ΠΑΟΚ και μετά πήγε στον Ολυμπιακό, την σαιζόν 2012-13. Δικαίωμα του. Είναι κοροϊδιλίκι να απολογείται στους οπαδούς μιας ομάδας γιατί άλλαξε φανέλλα.

Έχει φύγει και από τον Ολυμπιακό ο παίκτης και κατόπιν εορτής, όταν έχει ξεχαστεί, επειδή αυτός …θυμήθηκε τον ΠΑΟΚ, δηλαδή θέλει να φέρει παίκτες στον ΠΑΟΚ, ζήτησε συγγνώμη για τη μεταγραφή του στον Πειραιά.

"Από σεβασμό στον κόσμο του ΠΑΟΚ δεν είχα πάει ενωρίτερα στον Ολυμπιακό. Υπέγραψα, τελικά, στον Ολυμπιακό για κάποιους προσωπικούς λόγους, αλλά καταλαβαίνω την πίκρα των ΠΑΟΚτσήδων, που είναι οι καλύτεροι στον κόσμο μετά από αυτούς της Κόλο Κόλο".

Υλικό για ταινία με τη Μάρθα Βούρτση και τον Νίκο Ξανθόπουλο. Ακόμα κι αν είναι ειλικρινής, σ΄ αυτά που λέει, ακόμα κι αν τα εννοεί αυτά που λέει ο Κοντρέρας, εγώ τα χαρακτηρίζω σαν ύβρι στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Ότι δηλαδή, οι ΠΑΟΚτσήδες είναι της εποχής των σπηλαίων. Ότι δεν έχουν κατανόηση σ΄ έναν επαγγελματία που άλλαξε χώρα, που μετακινήθηκε από μία ήπειρο στην άλλη, για να κερδίσει τίμια το ψωμί του. Ότι εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες ζούμε στην κοσμάρα μας, το πήραμε και πολύ προσωπικά, νοιώθουμε προσβεβλημένοι διότι μας πρόδωσες, ότι είσαι προδότης του ΠΑΟΚ, όπως πρόδωσες την Κόλο Κόλο, αλλά και τον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚΤΣΗΣ, ΟΧΙ ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, αποκαλύπτει ο   apodytiriakias.gr  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags