Facebook Pixel Μήνυμα Ζωγράφου: «Εμένα δε θα μου κλείσουν το στόμα»!
| 2014-11-19 18:38:00

Μήνυμα Ζωγράφου: «Εμένα δε θα μου κλείσουν το στόμα»!

Μήνυμα Ζωγράφου: «Εμένα δε θα μου κλείσουν το στόμα»!

Ο πρώην διαιτητής και συγγενής του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Κώστας Ακρίδας, τονίζει πως ο Ζωγράφος είναι έτοιμος να φτάσει στα άκρα τα όσα συνέβησαν με θύμα τον ίδιο, τονίζοντας πως δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

Ο Κώστας Ακρίδας μίλησε στον Sentra 103.3 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του Ζωγράφου αλλά και στις πρώτες σκέψεις του πρώην διαιτητή.

Αναλυτικα:

Για το αν ο κ. Ζωγράφος κατέθεσε μήνυση: «Έχει κάνει μηνυτήρια αναφορά κατ’ αγνώστων χθες το απόγευμα. Τον επισκέφθηκε ο ανακριτής στο νοσοκομείο και κατέθεσε μήνυση».

Για το πώς είναι η υγεία του: «Ενδέχεται να βγει σήμερα από το νοσοκομείο. Ακόμα δεν έχουν αποφασίσει (σ.σ. οι γιατροί), αλλά πιθανότατα, 90%-10%, είναι να βγει σήμερα. Μπορεί να βγει από το νοσοκομείο, θα παρακολουθούν το χέρι του και αν χρειαστεί θα ξαναεπανέλθει. Αν με τη συντηρητική αγωγή δουν ότι θα πάνε καλά τα πράγματα, δε θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση. Βγαίνει για να μη βρίσκεται συνέχεια στο νοσοκομείο, γιατί ψυχολογικά δεν αισθάνεται καλά. Να πάει στην οικογένειά του, να αναρρώσει εκεί και να είναι πιο ήρεμος».

Για το πώς νιώθει ο Ζωγράφος: «Ευτυχώς είναι πάρα πολύ καλά, αισθάνεται πολύ δυνατός και αυτό λέει συνέχεια: “Εμένα δε θα μου κλείσουν το στόμα. Εγώ θα κάνω τη δουλειά μου όσο είμαι εκεί γιατί δεν έχω ενοχλήσει κανένα. Είμαι ένας άνθρωπος που ποτέ μου δεν είχα ενοχλήσει στο χώρο της διαιτησίας και γενικά στο ποδόσφαιρο όσο το υπηρετούσα ως διαιτητής και μετά σαν παρατηρητής και σαν εκπαιδευτής. Ως εκ τούτου δεν έχω κάτι να φοβηθώ”».

Για το αν έχει πιεστεί να αλλάξει την κατάθεσή του ο κ. Ζωγράφος και αν έχει καταγγείλει ότι έχει δεχθεί απειλές: «Δεν τα ξέρω καθόλου αυτά, θα ήθελα να μην απαντήσω σε τίποτα. Είναι ένα κομμάτι της δικαιοσύνης. Η δικαιοσύνη τα ξέρει. Ό,τι είχε να πει θα το είπε, αν δεν έχει πει κάτι και χρειάζεται να το πει, θα το κάνει. Θα μου επιτρέψετε να μην υπεισέλθω σε τέτοια θέματα».

Για τη δήλωση του ιδίου στο «ΦΩΣ» ότι δεν εξεπλάγην με όσα κατήγγειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Δεν εξεπλάγην με το ό,τι έχει πει ότι έχουν δαρθεί επανειλημμένως διαιτητές, ότι απειλούνται. Βεβαίως με βρίσκει πάρα πολύ σύμφωνο. Ποιος δε θα συμφωνούσε με όσα είπε; Γι’ αυτό και είπα ότι με βρίσκει σύμφωνο με αυτά που είπε».

Για το αν συμφωνεί και με τις καταγγελίες του κ. Μαρινάκη ότι ο κ. Ζωγράφος έχει απειληθεί και μάλιστα πολλές φορές το τελευταίο διάστημα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Σε αυτά δεν μπορώ να μπω εγώ. Η γενική τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη προς την κατεύθυνση ότι κανείς δε θέλει να δέχεται επιθέσεις, να γίνονται αυτά που γίνονται στο ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται στις άσπρες γραμμές όπως λέμε εμείς οι διαιτητές και όχι εκτός, αυτό εννοούσα».

Για το ότι μια τέτοια βάρβαρη επίθεση έχει φτάσει στο σημείο να μη μας προκαλεί έκπληξη: «Ειδικά για το συγκεκριμένο, όχι επειδή είναι ανιψιός μου, γνωρίζοντας το χαρακτήρα του παιδιού που δεν είχε δώσει δικαιώματα τόσα χρόνια, το ξέρετε και εσείς που είστε έμπειρος δημοσιογράφος, δεν είχε δώσει δικαιώματα σε κανέναν να ασχοληθούν μαζί του για οτιδήποτε θέμα. Νιώσαμε έκπληξη. Και γω που είμαι τόσα χρόνια στο χώρο της διαιτησίας και έχουν δει τα μάτια μου τόσα πολλά, δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο σε αυτόν τον άνθρωπο. Πρέπει η δικαιοσύνη να ασχοληθεί πολύ σοβαρά με το θέμα, γιατί ήταν εγκληματική ενέργεια. Δεν ξέρω ποιος το έχει συλλάβει και ποιος το εκτέλεσε. Το να χτυπάς έναν άνθρωπο αμέριμνο, τη νύχτα, με σίδερο στο κεφάλι, δεν πάει πουθενά αλλού παρά στο έγκλημα. Γι’ αυτό πρέπει τάχιστα να βρεθεί ο ένοχος και να πάει στη δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags