Facebook Pixel «Μεγάλη διαφορά ο Ολυμπιακός από όλους στην Ελλάδα»
| 2014-11-30 23:42:00

«Μεγάλη διαφορά ο Ολυμπιακός από όλους στην Ελλάδα»

«Μεγάλη διαφορά ο Ολυμπιακός από όλους στην Ελλάδα»

Ποιος Έλληνας προπονητής ομάδας της Σούπερ Λιγκ έκανε αυτή την δήλωση και τι θετικό είπε για τον φετινό ΠΑΟΚ;

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Γιάννης Μαντζουράκης,. Ο προπονητής της Καλλονής σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90.1Fm»  στάθηκε στην διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας, που τον χωρίζει από τους υποτιθέμενους ανταγωνιστές του, χρίζοντάς τον φαβορί και για την κατάκτηση του φετινού τίτλου:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού:

Για τη συνολική εικόνα του πρωταθλήματος: «Είναι πιο δυνατό απ’ ό,τι πέρσι και έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Παίζεται καλύτερο ποδόσφαιρο και νομίζω ότι στη συνέχεια θα είναι ακόμα πιο σκληρό. Και για όλα αυτά παίζει ρόλο το γεγονός ότι υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες, άρα όλες προσπάθησαν να ενισχυθούν όσο το δυνατόν περισσότερο».

Για τη μάχη του τίτλου και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός, ως ρόστερ, έχει μεγάλη διαφορά από τους υπολοίπους και αυτό θα φανεί τώρα, που θα ολοκληρωθεί το Champions League και θα αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, στηρίζεται στην ομαδικότητα και βλέπω ότι θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα πολύ περισσότερο απ’ ό,τι πέρσι. Το ντέρμπι ασφαλώς και είναι κρίσιμο. Ο Ολυμπιακός έχει πιο πολύ ανάγκη τη νίκη, άρα εκείνος θα επιχειρήσει να βάλει την πέμπτη ταχύτητα».

Για το αν έφτασε ο καιρός να αναλάβει ξανά Έλληνας προπονητής την Εθνική ομάδα: «Δεν ξέρω πόσο ώριμο είναι αυτό, έπειτα απ’ τις τελευταίες επιτυχίες και πόσο μπορούν να στηρίξουν οι υπεύθυνοι μια τέτοια απόφαση.

Έλληνες προπονητές υπάρχουν, δεν διαφέρουμε τόσο οι Έλληνες από τους ξένους. Οποιοσδήποτε Έλληνας προπονητής με εμπειρία νομίζω ότι θα χειριζόταν καλύτερα την κατάσταση στην Εθνική, έπειτα απ’ την αποχώρηση του Σάντος… Ο Ρανιέρι δεν γνώριζε καλά την ομάδα όταν ανέλαβε κι αυτό φάνηκε».



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags