Facebook Pixel Ο Κωνσταντινέας για τον φούρνο και το πόρισμα Κορέα
| 2014-12-04 19:30:00

Ο Κωνσταντινέας για τον φούρνο και το πόρισμα Κορέα

Ο Κωνσταντινέας για τον φούρνο και το πόρισμα Κορέα

Ο πρώην διαιτητής, Πέτρος Κωνσταντινέας, μίλησε για την εμπρηστική επίθεση που είχε γίνει στον φούρνο του και τόνισε πως πιστεύει στην Ελληνική δικαιοσύνη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM 89,4:
 

«Όλοι έχουν γνώμη στην Ελλάδα και εύχομαι να μην περάσει κανείς αυτό που πέρασα εγώ. Δουλεύω μια ζωή για να αποκαταστήσω την περιουσία μου και η οικογένεια μου πέρασε μεγάλη ταραχή. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Είμαι αγωνιστής, ο φούρνος μου είναι η ζωή  και κάποιοι προσπάθησαν να μου τον πάρουν. Κάποιους άλλους τους ξυλοκόπησαν και ελπίζω αυτή η βια να καθαρίσει. Εγώ πιστεύω στην δικαιοσύνη αλλά απαξιώ να ασχολούμαι με αυτό το ποδόσφαιρο».

Για το αν άτομα στα οποία θα γίνουν διώξεις εμπλέκονται με τον εμπρησμό στο φούρνο του:

«Το έχω ακούσει, εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο επίσημο έγγραφο και ότι είχα να πω στη δικαιοσύνη το έχω πει. Πιστεύω πως η δικαιοσύνη θα κάνει σωστή τη δουλειά της».

Για το αν είχε κάμερες στον φούρνο του:

«Δεν πρόλαβα να βάλω κάμερες επειδή είχα γίνει διεθνής και είχα πει πως θα πάω στην Ατάλια που ήταν το σεμινάριο διαιτησίας και θα έβαζα μόλις γυρνούσα».

Για το αν πιστεύει στη δικαιοσύνη:

«Αν δεν πίστευα δεν θα πήγαινα να καταθέσω. Οφείλουμε να πιστεύουμε διαφορετικά δεν έχουμε κράτος. Υπάρχουν σε όλους τους χώρους και οι καλοί άνθρωποι και πρέπει να τους εμπιστευτούμε. Αν δεν πιστεύουμε στη δικαιοσύνη καήκαμε. Πολλοί μου έλεγαν να μην προσφύγω στη δικαιοσύνη αλλά εγώ το όφειλα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags