Facebook Pixel Στα φιλικά καλά τα πάει…
| 2011-05-07 17:44:00

Στα φιλικά καλά τα πάει…

Στα φιλικά καλά τα πάει…

Άλλη μία νίκη σε φιλική αναμέτρηση μετράει ο Άρης, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου επικράτησε της Κέρκυρας με 2-1.

Βέβαια, το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετράει για τον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος έβγαλε θετικά συμπεράσματα από τους παίκτες του και κυρίως από τις… ρεζέρβες και τους νέους.

Σε σχέση με το φιλικό της περασμένης Τετάρτης κόντρα στην Βέροια, δεν αγωνίστηκαν οι Σακάτα και Καστίγιο. Αντίθετα, υπύρξαν κάποια νέα πρόσωπα, μη επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Άρη, τους οποίους τσέκαρε ο 52χρονος προπονητής της ομάδας. Πρόκειται για τον αρχηγό της Κ20 Γιαννίτση, τον επιθετικό Τοπούζη και τον μέσο Γιαννιώτα, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και δύο παίκτες της Κ17, οι Λένος και Τσιπούρας.

Για την… ιστορία, τα γκολ σημείωσαν ο Αραβίδης στο 11ο λεπτό, το 2-0 έκανε ο Τσεσνάουσκις στο 14’, ενώ για την Κέρκυρα μείωσε στο 72’ ο Γιάντσης.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Τσιώλης): Βελλίδης (56’ Διούδης), Κουλουχέρης, Τόχα, Φατί (66’ Τσιπούρας), Καζναφέρης, Πορτίγια (26’ Μενδρινός), Αραβίδης (55’ Λένος), Αγτζίδης, Τσεσνάουσκις, Τοπούζης (55’ Γιαννιώτας), Γιαννίτσης.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Οριόλ, Μίσελ, Περέιρα, Κατίδης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μονιάκης, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Γκουστάβο, Μακρής, Γραμμόζης, Καλαντζής, Κατσικάς, Ιωάννου Η..

Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κοντοδήμος, Χάμπλε, Γουόρντ (υπό δοκιμή Αυστραλός), Ρίκκα, Γιάντσης, Μακροδημήτρης, Δινόπαππας, Μάμαλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags