Facebook Pixel "O ΠΑΟΚ φαβορί επειδή είναι έμπειρη ομάδα"
| 2014-12-09 21:46:00

"O ΠΑΟΚ φαβορί επειδή είναι έμπειρη ομάδα"

"O ΠΑΟΚ φαβορί επειδή είναι έμπειρη ομάδα"

Ο τεχνικός της Γκινγκάμπ, Ζοσλέν Γκουρβενέκ, έχρισε τον ΠΑΟΚ ως φαβορί στην αναμέτρηση της Πέμπτης, χαρακτηρίζοντας τον Δικέφαλο ως "εμπειρη ομάδα"

«Ήταν μία πάρα πολύ αποτελεσματική εβδομάδα και πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε κόντρα στην Καέν και στη Ρεμς. Καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που μέχρι τώρα ήταν πρόβλημα για την ομάδα, να βελτιώσουμε την επίθεση μας και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο σκοράρισμα», δήλωσε ο τεχνικός των Γάλλων για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα την Γκιγνκάμπ.

Στη συνέχεια ο Γκουρβενέκ υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν ξεχωρίζει διοργανώσεις, τονίζοντας: «Ανεξάρτητα αν παίζουμε στο γαλλικό πρωτάθλημα ή στο Europa League βλέπουμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Θέλουμε να έχουμε καλή αγωνιστική συμπεριφορά και απόδοση».

Για το αν τους τρομάζουν οι επόμενοι αγώνες στην Ευρώπη: Υπάρχουν άλλα πράγματα στη ζωή που με τρομάζουν κι όχι αυτό. Δε μας αγχώνει ο ΠΑΟΚ και οι αγώνες στο EuropaLeagueστη συνέχεια, αλλά μας εξιτάρει. Άλλωστε είναι και μία πολύ καλή ευκαιρία που σπάνια δίνεται στην καριέρα των παικτών της Γκιγνκάμπ.

Για τα στοιχεία που θα έχει η Γκινγκάμπ στο παιχνίδι της: Δεν έχουμε την πείρα, αλλά θα προσπαθήσουμε να φανούμε ώριμοι και να αγωνιστούμε με νύχια και με δόντια για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Για τις δυσκολίες που θα συναντήσει η ομάδα του στην Τούμπα: Το κοινό του ΠΑΟΚ είναι καταπληκτικό και δημιουργεί μία πολύ δυναμική ατμόσφαιρα, αλλά δε θα είναι αυτοί που θα παίξουν. Εμείς θα πρέπει να φανούμε ψύχραιμοι και να διαχειριστούμε τα συναισθήματα μας. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει τον κόσμο του στην έδρα του και να μας πιέζει, αλλά χρειάζεται να σκοράρει και εμείς είμαστε αναγκασμένοι να παίξουμε πιο αμυντικά. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.

Ο Γκουρβενέκ ρωτήθηκε και για τις αλλαγές που ενδεχομένως να έχει ο ΠΑΟΚ στον σχηματισμό του στο παιχνίδι της Πέμπτης, δηλώνοντας: «Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζει 4-3-3 και μπορεί στο παιχνίδι με εμάς να χρειαστεί να το αλλάξει σε κάτι άλλο (4-4-2 για παράδειγμα). Οι παίκτες θα είναι οι ίδιοι και δε θα υπάρχει ουσιαστική διαφορά, εφόσον από όσο γνωρίζω έχουν και κάποιες απουσίες. Ο ΠΑΟΚ έχει δύο-τρεις παίκτες για να προωθήσουν το παιχνίδι του και να κάνουν τη διαφορά και οι υπόλοιποι τον βοηθούν για να συντηρηθεί μέσα στο γήπεδο.
.
O τεχνικός των Γάλλων έχρισε φαβορί της αναμέτρησης της Πέμπτης τον ΠΑΟΚ,αναφέροντας χαρακτηριστικά: Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί επειδή είναι μία ομάδα με πολύ καλή τεχνική, η οποία επιτίθεται συχνά, αλλά βγαίνει και συχνά εκτεθειμένος και μπορεί ανά πάσα στιγμή να μας κάνει τη ζημιά. Κι εμείς μπορούμε όμως να δημιουργήσουμε προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Παρ’ όλα αυτά ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί γιατί είναι πιο έμπειρη ομάδα από εμάς στην Ευρώπη.

Συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων: Το σκορ θα μπορούσε να είναι 4-1 στον πρώτο αγώνα. Αυτό έχει μικρή σημασία και δε θα άλλαζε κάτι ένα διαφορετικό σκορ. Συγκριτικά με εκείνο το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ σε εκείνο τον αγώνα αιφνιδιάστηκε με την αφοσίωση μας στο παιχνίδι. Από τότε μέχρι τώρα όμως, οι δύο ομάδες βρίσκονται σε παρόμοιο αγωνιστικό επίπεδο, εμείς με τις πρόσφατες νίκες μας στη Γαλλία και ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του κόντρα στον Ολυμπιακό, που οδηγεί το πρωτάθλημα, παρότι μόλις έχασε στο τελευταίο παιχνίδι του και ο Παναθηναϊκός κάνει μία μέτρια χρονιά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags