10/12/14 - 01:33

"Δεν ξέρω αν με έβριζαν"!

"Δεν ξέρω αν με έβριζαν"!
26.450views

Ευδιάθετος εμφανίστηκε ο Άγκε Χαρέιντε, τεχνικός της Μάλμε, στη συνέντευξη Τύπου απαντώντας και σε ερώτηση για τα... σχολιανά που άκουσε από τον κόσμο, ενώ τόνισε πως η τελική βαθμολογία λέει την αλήθεια.  

Αναλυτικά:

"Κάναμε ότι μπορούσαμε από την αρχή. Δεχτήκαμε πίεση, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δύο φορές αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Απωλέσαμε την συγκέντρωση μας στο τέλος, ήρθε και η κούραση και χάσαμε το ματς. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου, άσχετα από το αποτέλεσμα.

Έξι πολύ δύσκολα και άσχημα λεπτά του αγώνα έφεραν την ήττα. Τα υπόλοιπα λειτούργησαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Επιμένω πως τα τελευταία 6 λεπτά μας κόστισαν το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήθελε το παιχνίδι όπως κι εμείς. Ένα παιχνίδι δεν πάει όπως το προγραμματίζεις όταν χάνεις τα μαρκαρίσματα στις στημένες φάσεις.

Η βαθμολογία του ομίλου λέει την αλήθεια. Ο Ολυμπιακός κατάφερε ότι δεν καταφέραμε εμείς. Κέρδισε τα παιχνίδια στην έδρα του. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Εμείς ακόμη δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις, τώρα μαθαίνουμε.

Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Δεν ξέρω ελληνικά και δεν γνωρίζω αν με έβριζαν (γέλια)... Ο κόσμος πάντα προσπαθεί να φτιάξει μια ωραία ατμόσφαιρα για την ομάδα του. Πάντως ήταν πολύ όμορφα. Ελπίζω να έρθω ξανά εδώ του χρόνου και να έχω ένα καλύτερο αποτέλεσμα (γέλια)".

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ