Facebook Pixel «Δεν μας τρομάζει η Τούμπα, θα μας βοηθήσει...»
| 2014-12-10 19:42:00

«Δεν μας τρομάζει η Τούμπα, θα μας βοηθήσει...»

«Δεν μας τρομάζει η Τούμπα, θα μας βοηθήσει...»

Αυτό πιστεύουν στην Γκινγκάμπ, αν και περιμένουν την Πέμπτη να δουν από κοντά την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Την διάθεση της Γκινγκάμπ να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να αμυνθεί στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ τόνισε ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Ζοσελίν Γκουρβενέκ.
 

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας:

Για το αν μπορεί ένας από τους δύο προπονητές να εκπλήξει τον άλλον με κάποια κίνηση:

"Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, ξέρω ότι είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Ξέρω ότι είναι σε καλή κατάσταση. Η ομάδα μου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό αλλά κάναμε κάποιες νίκες και ανασάναμε. Θεωρώ ότι αύριο θα γίνει μεγάλο ματς".

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας:

"Υπάρχουν δύο παράμετροι αύριο. Η μία αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι, ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο και η άλλη αφορά την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Το γνωρίζουμε αυτό, δεν μας προβληματίζει, με δεδομένο ότι και στην Γαλλία υπάρχουν έδρες όπως της Μαρσέιγ, της Λανς και της Μπαστιά, που μοιάζουν με του ΠΑΟΚ. Οπότε μπορεί αυτό να μας δώσει ώθηση και όχι να μας βάλει φρένο".

Για το προφίλ της Γκινγκάμπ:

"Είχαμε κάνει κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, παρόλο που κάναμε καλά παιχνίδια. Δεν ερχόμαστε εδώ για να κλειστούμε στην άμυνα. Θα μας πιέσει ο ΠΑΟΚ, το ξέρουμε, εμείς ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο και όχι να αμυνθούμε".

"Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες έδρες"

Τους παίκτες της Γκινγκάμπ στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησαν ο Ζερεμί Σορμπόν και Λιονέλ Ματίς, οι οποίοι τόνισαν αρκετές φορές πως δεν υπάρχει άγχος στις τάξεις της ομάδας τους.

Ζερεμί Σορμπόν

Για το "κλίμα" της Τούμπας και πόσο θα επηρεάσει τους παίκτες της Γκινγκάμπ: "Οντως είναι γνωστή η ατμόσφαιρα της Τούμπας, παρόλα αυτά είναι κάτι που δεν μας τρομάζει. Και στην Γαλλία υπάρχουν καυτές έδρες. Οπως της Μαρσέιγ και της Σεντ Ετιέν. Είμαστε συνηθισμένοι αλλά αυτό που μετράει είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, γι' αυτό είμαστε εδώ".

Για ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει: "Ολη την ομάδα, όχι κάποιο συγκεκριμένο. Είναι σύνολο ο ΠΑΟΚ, το οποίο σεβόμαστε και έτσι θα τον αντιμετωπίσουμε".

Για την πρόκληση της πρόκρισης στους "32" για πρώτη φορά στην ιστορία της Γκινγκάμπ: "Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς, όντως, αλλά είμαστε εδώ έτοιμοι για να προκριθούμε, δεν θέλουμε να απογοητεύσουμε τους φιλάθλους της ομάδας".

Λιονέλ Ματίς

Για τον στόχο της Γκινγκάμπ τώρα που η ομάδα τους είναι σε θέση ισχύος σε σχέση με τον ΠΑΟΚ: "Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι, στην έδρα του ΠΑΟΚ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν έχουμε κανένα άγχος, μόνο κίνητρο γιατί είναι τελικός για εμάς.

Για το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα αγχωθούν, επειδή παίζουν στην έδρα τους και θέλουν μόνο τη νίκη: "Δεν θα έχουν στρες, παίζουν στην έδρα τους, είναι συνηθισμένοι σε τέτοια παιχνίδια, δεν υπάρχει κανένα θέμα άγχους".

Για το αν άλλαξε η ψυχολογία τους μετά τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα: "Πριν υπήρχε μια σειρά άσχημων αποτελεσμάτων για την ομάδα μας. Οπως και τότε δεν μας κατέβαλλαν, έτσι ούτε τώρα θα έχουμε υπερβολικό ζήλο. Οπως και τότε ανταπεξήλθαμε, έτσι και τώρα θα είμαστε συγκεντρωμένοι, άσχετα από τις τελευταίες νίκες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags