Facebook Pixel Α, ρε, Κουτρουμπή...
Ποδόσφαιρο
| 2014-12-11 22:52:00

Α, ρε, Κουτρουμπή...

Α, ρε, Κουτρουμπή...

Ο Παναθηναϊκός εξαιτίας ενός άλλου ένα από τα πολλά λάθη που κάνει στην άμυνα υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από την Εστορίλ και κατετάγη τελευταίος στον Ε` όμιλο. Καλοί μπροστά οι πράσινοι, δυο δοκάρια, αλλά...

Άλλο ένα λάθος στην άμυνα πλήρωσε ακριβά ο Παναθηναϊκός απόψε, καθώς υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από την Εστορίλ στην άδεια και βροχερή Λεωφόρο, τερματίζοντας 4ος και τελευταίος στον όμιλό του, χωρίς νίκη και με 2 βαθμούς, πράγμα που είναι αρνητική επίδοση για τους πράσινους την τελευταία 10ετία. Η πλάκα είναι πως από το 30` ως το 70` οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ με τον Καρέλη, ο ίδιος είχε δυο δοκάρια, έκαναν ευκαιρίες, αλλά ξεφούσκωσαν στο τελευταίο 20λεπτο και οι Πορτογάλοι δεν του χαρίστηκαν... Με τα δεύτερα βέβαια ο Παναθηναϊκός (όπως και οι Πορτογάλοι...), αλλά και πάλι προδόθηκε από την άμυνα του.

Του έλλειψε το γκολ

Ο Γιάννης Αναστασίου στον... νεανικό ΠΑΟ επέλεξε το 4-3-2-1 με τους Χουχούμη, Ρισβάνη, Κουτρουμπή και Μπούρμπο στην άμυνα, στο κέντρο οι Μπούι, Λαγός και Δώνης, μπροστά τους οι Ντίνας και Ατζαγκούν και στην κορυφή ο Καρέλης. Λίγο η βροχή, λίγο ο αγωνιστικός χώρος ποδόσφαιρο αξιώσεων δεν είδαμε, με τους Πορτογάλους να έχουν κάπως καλύτερη κυκλοφορία σε ένα ματς λαθών. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα στο 19` απείλησαν, με τον Στιλ να "καθαρίζει" τη βαθιά μπαλιά του Καμπρέρα για τον Κούτσα.

Πλην των καιρικών συνθηκών ήταν φανερό πως οι πράσινοι... ψάχνονταν. Στο 28` ο Μπούρμπος τραυματίστηκε και μπήκε στη θέση του ο Τριανταφυλλόπουλος κι ένα λεπτό πριν ο Ντίνας για λίγο δεν είχε προλάβει την κάθετη του Μπούι. Ο ρυθμός ανέβηκε και ευκαιρίες ήρθαν μαζεμένες. Πρώτα για την Εστορίλ στο 36`, με τον Στιλ να νικάει τον Αρτούρο στο τετ-α-τετ, στη συνέχεια οι πράσινοι απάντησαν αρχικά με τη φάση του Κουτρουμπή στο 38` και με τον Δώνη στο 43` που από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βάγκνερ. Το ημίχρονο έκλεισε με το δοκάρι του Καρέλη στις καθυστερήσεις, με τον Παναθηναϊκό σαφώς και να είναι ανεβασμένος από το 30` και μετά.

Τι είχες Παναθηναϊκέ...

Kαλύτερα μπήκαν οι γηπεδούχοι στο β` μέρος και η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 55`, όταν ο Ντίνας με πολύ ωραία κάθετη βρήκε τον Καρέλη που με άψογο πλασέ σημείωσε το 1-0! Ο 22χρονος φορ στη συνέχεια μέσα σε δυο λεπτά (59`,60`) είχε δοκάρι, σουτ μόλις άουτ και στο 64` νέα κεφαλιά άουτ! Η είσοδος του Μπεργκ ανέβασε κι άλλο τους πράσινους που έψαχναν ένα δεύτερο γκολ για να σφραγίσουν τη νίκη.

Ο Στιλ κράτησε το 1-0 στο 76` μετά την γκάφα του Τριανταφυλλόπουλου, με την Εστορίλ να πιέζει και τον Παναθηναϊκό να έχει οπισθοχωρήσει αδικαιολόγητα. Το... σύνηθες λάθος στην άμυνα έγινε στο 87`, ο Κλέμπερ δεν συγχώρησε και έκανε το 1-1, ενώ στο 89` ο Στιλ με νέα φοβερή απόκρουση κράτησε το σκορ, με το ματς να λήγει 1-1...

ΣΚΟΡΕΡ: 55' Καρέλης – 87' Κλέμπερ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λέχνερ (Αυστρία)

ΔΟΚΑΡΙΑ: 45', 59' Καρέλης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 4' Ρισβάνης, 27' Μπούρμπος, 78' Χουχούμης – 15' Νασιμέντο

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Μπούρμπος (λ.τ. 28' Τριανταφυλλόπουλος), Λαγός, Ατζαγκούν (61' Πράνιτς), Δώνης, Μπύοι, Ντίνας (68' Μπεργκ), Καρέλης

Εστορίλ (Ζοσέ Κουσέιρο): Βάγκνερ, Ταβάρες, Μανό, Εμίδιο Ραφαέλ, Νασιμέντο, Μπαμπάνκο (72' Αμάντο), Εσίτι, Σεμπά, Καμπρέρα, Αρτούρο (61' Κλέμπερ), Κούκα (68' Μπαλμπόα).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags