Facebook Pixel «Λίγος» ο ΠΑΟΚ στο κρίσιμο ραντεβού...
Ποδόσφαιρο
| 2014-12-12 00:55:00

«Λίγος» ο ΠΑΟΚ στο κρίσιμο ραντεβού...

«Λίγος» ο ΠΑΟΚ στο κρίσιμο ραντεβού...

Ευρώπη τέλος για τον Δικέφαλο και δεύτερη γερή σφαλιάρα σε λίγες ημέρες. Ήττα στην Τούμπα με 2-1 από την Γκινγκάμπ, με κάκιστη εμφάνιση, παρόμοια με αυτή στην Ξάνθη. Πρέπει να ξυπνήσει!

Απογοητευτικός και... αργοπορημένος στο ραντεβού πρόκρισης με την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχασε 2-1 στην Τούμπα από την Γκινγκάμπ και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Γάλλοι προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό με τον Μπουβουέ, ο Κλάους ισοφάρισε με πέναλτι στο 23', όμως ο Μπουβουέ και πάλι στο 83' καθάρισε το ματς...

Κάκιστη εμφάνιση από τον Δικέφαλο, και γιούχα στο φινάλε για τον Μάρτενς, αλλά χειροκρότημα από τους υπολοίπους.

Σοκ και... πέναλτι!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στην Τούμπα γνωρίζοντας καλά πως θέλει μόνο νίκη, όμως οι παίκτες του δεν ήταν καθόλου συγκεντρωμένοι και δέχθηκαν γκολ μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Μπουβουέ μετά από εκτέλεση φάουλ πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έκανε το 0-1. Το γκολ αυτό «πάγωσε» τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι ήξεραν πως πλέον χρειάζονται (τουλάχιστον) δύο γκολ για την πρόκριση. Ο Δικέφαλος στα επόμενα λεπτά βελτιώθηκε και στο 22' ο Αθανασιάδης κέρδισε πέναλτι, όταν η σέντρα του σταμάτησε στο χέρι του Γιάκομπσεν. Ο Έλληνας στράικερ ανέλαβε την εκτέλεση και από τα 11 βήματα έγραψε το 1-1.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στον ΠΑΟΚ, αλλά όχι κάτι παραπάνω. Στα επόμενα λεπτά μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως η Γκινγκάμπ σε όλες τις αντεπιθέσεις ήταν... φαρμάκι. Στο 32' ο Μαντάν σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 40' ο Μποβουέ και πάλι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.


Τον... τελείωσε!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, καθώς στο 52' ο Αθανασιάδης με κοντινή κεφαλιά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του γκολκίπερ. Ο Δικέφαλος όμως δεν πήρε... φόρα από αυτή την φάση, με αποτέλεσμα στα επόμενα λεπτά να ρίξει ρυθμούς και να «πέσει» στο κόλπο των Γάλλων, οι οποίοι τον... κοίμισαν.

Ο Αναστασιάδης έκανε τις αλλαγές για να αλλάξει το ματς, πέρασε στο γήπεδο τους Μάρτενς και Παπαδόπουλο, όμως η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Ο ΠΑΟΚ είχε ανούσια κατοχή, όμως δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή και τελικά στο 83' την... πάτησε. Ο Βίτορ έκανε λάθος στην επίθεση, η Γκινγκάμπ έφυγε στην κόντρα και ο Μποβουέ με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-2...

Η βαθμολογία στο 11ο όμιλο:
1.Φιορεντίνα (13)
2.Γκινγκάμπ (10)
3.ΠΑΟΚ (7)
4.Ντιναμό Μινσκ (4)

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Τζαβέλλας, Ρατς, Γκολάσα (53’ Μάρτενς), Κάτσε (78’ Μαντούρο), Τζανδάρης, Περέιρα (61’ Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

Στον πάγκο: Ιτάνζ, Σπυρόπουλος, Ποζατζίδης, Κίτσιου

Γκινγκάμπ (Ζοσλέν Γκουβερνέκ):Λεσλ, Γιάκομπσεν, Ανγκουά, Σορμπόν, Λεβέκ, Σανκαρέ, Μποβέ, Ματίς, Γιαταμπαρέ (46’ Πιε), Ζιρέ (86’ Ντος Σάντος), Μαντάν (75’ Κερμπρά)

Στον πάγκο: Γκισάρ, Σανκό, Μπάκα, Αλιουί

Διαιτητής: Κέβιν Μπλον (Ολλανδία)

Γήπεδο: Τούμπα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags