Facebook Pixel Μ` αυτούς ήταν "πυρ και μανία" ο Άγγελος! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-12-12 02:00:00

Μ` αυτούς ήταν "πυρ και μανία" ο Άγγελος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μ` αυτούς ήταν "πυρ και μανία" ο Άγγελος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε ποιους "φωτογράφισε" ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας πως "αυτοί δεν πρέπει να ξαναφορέσουν τη φανέλα και δεν θα την ξαναφορέσουν"!
 

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για το παιχνίδι: “Δεν ήμασταν καλά, αλλά η προσπάθεια έγινε από τα περισσότερα παιδιά. Το πρόβλημά μου είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο, κάποια παιδιά, που μπήκαν να ξεκουράσουν τα παιδιά που τραβάνε το κουπί, δεν μπόρεσαν. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχουμε δυνατότητα να ξεκουράσουμε τα παιδιά. Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ, γιατί κάποιοι απέδειξαν πως δεν πρέπει να ξαναφορέσουν τη φανέλα του ΠΑΟΚ και δεν θα τη ξαναφορέσουν. Θέλω να είμαι πολύ δίκαιος μαζί τους, να μην πουν ότι δεν τους δόθηκαν ευκαιρίες. Αυτοί δεν πρέπει να είναι στην ομάδα. Κι αυτό θα γίνει”.

Για το αν οι αλλαγές έγιναν κι ενόψει Κέρκυρας: “ Δεν το συζητώ. Η ώρα είναι 1 παρά. Θα παίξουμε 5.15′ την Κυριακή. Θα παίξουν ο Γκολάσα, ο Κάτσε, κι ο Τζανδάρης”

Για το αν φταίνε οι παίκτες: “Όχι εγώ φταίω, εγώ καθαρά. Σ΄ αυτό το κομμάτι τελείωσε το πανηγύρι. Το να χάσεις ένα παιχνίδι, θα συμβεί. Αλλά να μπαίνεις να βοηθήσεις κι εσύ να τρέχεις λιγότερο απ΄ όσους είναι εκεί, και είναι άσχημο να βγαίνεις σιδερωμένος”.

Για το αν αποσυντόνισε η νίκη επί του Ολυμπιακού: “Δεν νομίζω ότι μας αποδιοργάνωσε η νίκη στο Καραϊσκάκη. Σήμερα αποδείχτηκε ότι έκανα λάθος επειδή βασίστηκα στην εμπειρία κάποιων να βοηθήσουν την ομάδα σ΄ ένα παιχνίδι που ήταν όλη η Ευρώπη. Ήταν λάθος. Θα μπορούσα να βάλω άλλα παιδιά, αλλά θα μπορούσα να τα χάσω. Αλλά από την συμπεριφορά των άλλων, αποδείχτηκε ότι έκανα λάθος”.

Για τις μεταγραφές: Εμένα με απασχολούν τώρα τα τρία παιχνίδια. Απαγορεύεται να αποπροσανατολιστώ και να ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο. Μετά τα παιχνίδια θα ασχοληθούμε με όλα όσα πρέπει.

Για το αν εννοεί μόνο τον Μάρτενς; “Μη με βάζετε να λέω ονόματα, είναι φως φανάρι. Εχει σημασία να ξεκαθαρίσει και στα αποδυτήρια το θέμα. Τέτοια θέματα δημιουργούν προβλήματα. Δεν μπορεί ο άλλος να σκοτώνεται, κι ο άλλος να παίζει έτσι. Μια φορά το καταλαβαίνω. Δεν είναι μόνο η αγωνιστική παρουσία. Είναι η παρουσία στις προπονήσεις και ο τρόπος συμπεριφοράς. Κάθε μέρα πρόβλημα, πονάω εδώ, πονάω εκεί. Δεν είναι μόνο το σημερινό, ξεχειλίζει κάποια στιγμή το ποτήρι.

Γιατί να μη βάλουμε ένα παιδί δικό μας; Εγώ από τότε που έπαιζα, έμαθα να ματώνω τη φανέλα. Έχουμε παιδιά, που δίνουν ψυχή στο γήπεδο. Παίζουν με ενέσεις, ταλαιπωρημένοι… Δεν παραδειγματίζεται κανένας απ΄ αυτούς. Να τελειώσουμε το Γολγοθά που έχουμε και να δούμε τι θα κάνουμε.

Ακόμη κι από ένα θάνατο, πρέπει να βρεις τα θετικά. γιατί σήμερα είναι πολύ άσχημη μέρα για μας, γιατί είναι η τρίτη φορά που έρχεται ο κόσμος και δεν τον διώχνουμε, να μη βάλω και την Ξάνθη. Εμείς τον κόσμο τον θέλουμε μαζί μας. Θα πρέπει να βρούμε τα θετικά, ώστε η ομάδα να προχωρήσει”.

Για το σύνθημα “κάντε καμιά μεταγραφή” : “Ο τελευταίος που θα μιλήσει για μεταγραφές αυτή τη στιγμή, είμαι εγώ. Είναι λάθος”

Δείτε το βίντεο από το 31:00 και μετά 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags