Facebook Pixel «Δηλώνω φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ»
| 2014-12-12 21:28:00

«Δηλώνω φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ»

«Δηλώνω φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ»

Διαβάστε για τη δήλωση-έκπληξη αντιπάλου του ΠΑΟΚ!

Ο προπονητής της Γκινγκάμπ, Ζοζελίν Γκουρβενέκ μια μέρα μετά το θρίαμβο της ομάδας του στην Τούμπα μίλησε στο Αθλητικό Metropolis δηλώνοντας "φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γάλλος τεχνίκος της Γκινγκάμπ:
«Αυτή η νίκη πρόκριση είναι ένας άθλος για εμάς καθώς νικήσαμε τον πρωτοπόρο του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Είχαμε μελετήσει πολύ καλά τον ΠΑΟΚ και θέλαμε να κλείσουμε καλά τους παίκτες που θα τροφοδοτούσαν τον καλύτερο παίκτη του Στέφανου Αθανασιάδη, δηλαδή του Σκόρδα, Ρατς και Σαλπιγγίδη.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το παιχνίδι του και εμείς το παιχνίδι που ξέρουμε να κάνουμε. Επειδή η Γκινγκάμπ κέρδισε και τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ αυτό σημαίνει ότι ήταν καλύτερη ομάδα, όμως δηλώνω φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και εύχομαι να πάρει το Πρωτάθλημα. Παρακολουθώντας τον ΠΑΟΚ όλο αυτό το διάστημα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με όλο το οικοδόμημα τους και γι’αυτό το λόγο δηλώνω φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ.

Το κλειδί για το χθεσινό παιχνίδι ήταν ο Τζιόλης και η απουσία του έπαιξε σημαντικό ρόλο. Η φιλοξενία στη Θεσσαλονίκη ήταν πολύ καλή, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν καταπληκτική. Δεν θέλω να συμβουλέψω τον κύριο Αναστασιάδη επειδή είναι έμπειρος όντας και μεγαλύτερος από εμένα και ευχή μου είναι το τρίτο πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ να τον αναδείξει Πρωταθλητή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags