Facebook Pixel Ιδού η κορυφαία σκηνή Σαμαρά – Τζέι! (ΦΩΤΟ)
| 2014-12-15 23:50:00

Ιδού η κορυφαία σκηνή Σαμαρά – Τζέι! (ΦΩΤΟ)

Ιδού η κορυφαία σκηνή Σαμαρά – Τζέι! (ΦΩΤΟ)

Την καλύτερη στιγμή του μικρού Τζέι με τον Γιώργο Σαμαρά δεν την είδαμε την ώρα των βραβείων του ΠΣΑΤ, αλλά αργότερα, την ώρα που έκανε δηλώσεις. Δείτε τι συνέβη!

Επαθλο «Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους» ΟΠΑΠ Α.Ε. απονεμήθη στον Γιώργο Σαμαρά της Γουέστ Μπρομ, για τη λαμπρή καριέρα του και για τη σχέση ζωής που δημιούργησε με τον μικρό φίλαθλο Jay Beatty, στέλνοντας ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής παρέλαβε το βραβείο έχοντας μόνιμα κοντά του τον μικρό θαυμαστή του, ο οποίος δεν άφηνε στιγμή το χέρι του!


Μάλιστα, όταν μετά το τέλος της εκδήλωσης ο «Σαμ» έκανε δηλώσεις στη Nova, ο μικρός Jay τον κράταγε συνέχεια από το χέρι, ενώ κάποια στιγμή τον φίλησε κιόλας στο χέρι. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ τον λατρεύει! Επιπλέον, ο πατέρας του αποκάλυψε πως κάθε βράδυ ο μικρός κοιμάται με την φωτογραφία του Σαμαρά με την φανέλα της Σέλτικ, την οποία είχε και σήμερα μαζί του (μπορείτε να την δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες)!

Μιλώντας στην κάμερα του novasports, ο Σαμαράς ανέφερε: «Το να έρθω εδώ και να δώσω χαρά στον Τζέι είναι το  πιο απλό πράγμα που μπορούσα να κάνω. Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που δεν τους ξέρουμε που κάνουν πολύ περισσότερα από μια αγκαλιά σε ένα παιδί. Αυτοί αξίζουν πραγματικά το βραβείο. Εγώ δεν ξέρω πραγματικά αν το αξίζω. Προσπάθησα να κάνω το παν για να δω το χαμόγελο του Τζέι έστω και για λίγο γιατί ήξερα πως θα πάρω δύναμη».













 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags