Facebook Pixel «Βόμβα» στην Σούπερ Λιγκ!
| 2014-12-19 23:42:00

«Βόμβα» στην Σούπερ Λιγκ!

«Βόμβα» στην Σούπερ Λιγκ!

Οι εξελίξεις στη Νίκη Βόλου δημιουργούν τεράστια προβλήματα στο πρωτάθλημα και φέρνουν νέους (πολύ σοβαρούς) κινδύνους στις ομάδες...
 

Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση των ανθρώπων της Νίκης Βόλου να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα, άποψη που εξέφρασαν και στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ την Παρασκευή. Θυμίζουμε, πως ήδη χάθηκε το παιχνίδι τους με τον Παναιτωλικό, αλλά και ότι υπάρχει ο κίνδυνος αν δεν κατέβουν σε άλλα δύο ματς, να... αποβληθούν από το πρωτάθλημα!

Βέβαια, οι Βολιώτες δεν φαίνεται να... ιδρώνουν καθόλου με αυτή την απειλή, καθώς όπως ανέφεραν και οι ίδιοι στην σημερινή συνεδρίαση, εφόσον αποχώρησε ο Ανδρέας Πάτσης, πλέον δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί (και να θέλει) να καλύψει τα τρέχοντα έξοδα της ομάδας, ώστε να συνεχίσει να παίζει στη μεγάλη κατηγορία.

Για αυτό λοιπόν και όλα δείχνουν, πως η Νίκη θα υποβιβαστεί... πριν την ώρα της, αφού και αγωνιστικά είναι σχεδόν αδύνατον να την γλιτώσει και ότι πλέον κάθε Σαββατοκύριακο μία ομάδα θα έχει ρεπό. Αυτό μάλιστα, θα συμβεί για πρώτη φορά στην Λίγκα, η οποία μέχρι τώρα δεν είχε άλλα προβλήματα.

Βέβαια, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ δεν θα έχει μόνο η Νίκη, η οποία... οδεύει φουλ για το Τοπικό. Προβλήματα θα έχουν και σχεδόν όλες οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ, καθώς η αποχώρηση της ομάδας του Βόλου και το «ρεπό», είναι πολύ πιθανό να ενεργοποιήσει την ρήτρα που έχει βάλει η Nova!

Αυτό σημαίνει (με λίγα λόγια) «ψαλίδι» στα χρήματα που δίνει το συνδρομητικό στις ομάδες, οι οποίες όμως ήδη έχουν εισπράξει ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων. Οι περισσότερες μάλιστα έχουν... προεισπράξει και δεν έχουν καμία διάθεση να τα επιστρέψουν!

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Αποκάλυψη Στικούδη για το sex tape!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags