Facebook Pixel Έσκασε τώρα: Μεταγραφή από Εργοτέλη ο Ολυμπιακός!
| 2014-12-21 21:38:00

Έσκασε τώρα: Μεταγραφή από Εργοτέλη ο Ολυμπιακός!

Έσκασε τώρα: Μεταγραφή από Εργοτέλη ο Ολυμπιακός!

Οι Πειραιώτες προχωρούν σε μία κίνηση ΕΚΠΛΗΞΗ, καθώς αυτός θα είναι η πρώτη μεταγραφή για τον Ιανουάριο. Διαβάστε το ρεπορτάζ και το «σχόλιο» από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Τρέχουν οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάββας Γκέντσογλου θα είναι η πρώτη κίνηση των Ερυθρολεύκων για τον Ιανουάριο!

Σύμφωνα με τη
Nova, ο 25χρονος μέσος του Εργοτέλη αγωνίστηκε για τελευταίο φορά σήμερα με τους Κρητικούς, καθώς ήδη ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα, αφού θα πρέπει να είναι παρών στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού στου Ρέντη μετά τις γιορτές.

Ο Γκέντσογλου έρχεται ουσιαστικά στο Λιμάνι για να καλύψει το κενό που υπάρχει στα χαφ, με τον Εντινγκά να πηγαίνει στο Κόπα Άφρικα και τον Μιλιβόγιεβιτς να είναι τραυμάτιας...


Στο πρώτο μισό της φετινής περιόδου, ο Γκέντσογλου αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια του Εργοτέλη, από τα οποία στα εννιά έβγαλε όλο το 90 λεπτο και στα δύο χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή.

** Από τον Ολυμπιακό πάντως και μετά τον... ντόρο που έγινε, η ΠΑΕ διαψεύδει πως υπάρχει θέμα, τουλάχιστον για τον Ιανουάριο, ενώ η πλευρά του παίκτη σημειώνει πως δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία. Περιμένουμε να δούμε τι ισχύει τελικά...

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Πέταξε το βυζί έξω η Σπυροπούλου! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags