Facebook Pixel Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει για τον Αμπιντάλ!
| 2014-12-23 16:48:00

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει για τον Αμπιντάλ!

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει για τον Αμπιντάλ!

Για τον Αμπιντάλ έχουν γραφτεί τα πάντα με την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

*** Εγώ απλά θα σταθώ λίγο στο αγωνιστικό κομμάτι. Γιατί ο Αμπιντάλ ήταν ένα άλλο στιλ από τον κλασικό τύπο του στόπερ. Ένα στιλ, που για να είμαι ειλικρινής μου αρέσει να το βλέπω, αλλά όχι στην ομάδα μου!

*** Ένας αμυντικός με περίσσια ποιότητα, που έκοβε με όπλο την τεχνική! Χαιρόσουν να τον βλέπεις να κόβει. Όταν έκοβε…

*** Για να το κάνω εντελώς πιο λιανά. Ξέρετε πόσα φάουλ έκανε ο Αμπιντάλ με τη φανέλα του Ολυμπιακού;

*** Ρε παιδί μου έπαιξε ο Αμπιντάλ από την αρχή της σεζόν 14 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού: οκτώ στο πρωτάθλημα κι έξι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε καλά και λιγότερο καλά παιχνίδια. Βοήθησε σε γενικές γραμμές, όχι όμως όσο θα θέλαμε.

*** Πόσα φάουλ έκανε σε αυτά τα 14 παιχνίδια; Χωρίς πλάκα σας το λέω, δεν έκανε κανένα φάουλ. Όχι κάρτα δεν πήρε, αυτό δεν το συζητάω! Δεν έκανε ούτε ένα φάουλ, είτε στο ελληνικό πρωτάθλημα, είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ!

*** Επαναλαμβάνω ότι δεν κάνω πλάκα. Μπαίνεις στην στατιστική υπηρεσία της ελληνικής Λίγκας και το βλέπεις. Μπαίνεις στο σάϊτ της ΟΥΕΦΑ και το βλέπεις κι εκεί.

*** Το παιδί αυτό ήταν άλλης φιλοσοφίας παίκτης. Κλάση, ποιότητα, ψυχραιμία, όμως δε νομίζω ότι ήταν σέντερ μπακ και γενικά αμυντικός για τον Ολυμπιακό.

*** Και δεν είναι τυχαίο ότι στον Ολυμπιακό ήρθε, επειδή δεν τον ήθελε στη Μονακό ένας προπονητής όπως ο Ζαρντίμ, που διακρίνεται για το αμυντικό πνεύμα στο παιχνίδι του.

*** Τιμή κι υπερηφάνεια για τον Ολυμπιακό και γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που φόρεσε τη φανέλα του ο Αμπιντάλ και που κρέμασε τα παπούτσια του στα ερυθρόλευκα. Μακάρι κι άλλα τέτοια ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να μας έκαναν τέτοια τιμή.

*** Αλλά πιστεύω πως άλλο αμυντικό ήθελε και θέλει ο Ολυμπιακός. Έτερον εκάτερον.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags