Facebook Pixel Μεταγραφικό ALERT: "Παίζει" για Ολυμπιακό ο...
| 2014-12-26 13:30:00

Μεταγραφικό ALERT: "Παίζει" για Ολυμπιακό ο...

Μεταγραφικό ALERT: "Παίζει" για Ολυμπιακό ο...

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ μπορεί να σηκώσει στο πόδι το Καραϊσκάκη!

H αλήθεια είναι ότι οι Πειραιώτες ψάχνουν για έναν παίκτη στη θέση του και με τα δικά του ατομικά χαρακτηριστικά.

Το όνομά του όμως είχε σταματήσει να "παίζει" στο ρεπορτάζ του συλλόγου, μέχρι που επανήλθε, σήμερα, μετά από την αρνητική τροπή που πήραν οι συζητήσεις του με άλλη ομάδα!

Ο λόγος για τον Μπεν Αρφά, που είχε φτάσει μία ανάσα από το υπογράψει συμβόλαιο με τη Νις, αφού δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Νιουκάστλ.

Το όνομά του γράφτηκε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αλλά τις τελευταίες ημέρες όλοι είχαν μείνει με την εντύπωση πως η μετακίνησή του στη Νις είναι τελειωμένη υπόθεση.

Σημερινά γαλλικά ρεπορτάζ, όμως, αναφέρουν ότι ο παίκτης δεν τα έχει βρει στο οικονομικό με τον σύλλογο της πατρίδας του και δύσκολα θα προχωρήσει η μεταγραφή του!

Βάζοντας ξανά στο κάδρο τον Ολυμπιακό, ως υποψήφια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ο Μπεν Αρφά (όπως και το Αμβούργο κ.α.), κάτι που δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ο Σκύλος ότι ισχύει 100%...

Τα Μέσα στη Γαλλία, πάντως, συμπεριλαμβάνουν τον Ολυμπιακό στις ομάδες που τον θέλουν και, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, το μέλλον του Μπεν Αρφά αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα...

** ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ - Έχεις δει το "δάσος" της Νόνης Δούνια; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags