Facebook Pixel ΒΟΜΒΑ: Αγοράζει ομάδα στην Ελλάδα ο Ιβάν!
| 2014-12-29 12:38:00

ΒΟΜΒΑ: Αγοράζει ομάδα στην Ελλάδα ο Ιβάν!

ΒΟΜΒΑ: Αγοράζει ομάδα στην Ελλάδα ο Ιβάν!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κορυφαία κίνηση από τον Ιβάν Σαββίδη, ίσως μέχρι το τέλος του 2014!

Ο Σαββίδης είναι δεμένος με τον ΠΑΟΚ, κι αυτό το ξέρουν καλά όσοι ασχολούνται με το ρεπορτάζ του Δικέφαλου. Όχι μόνο τώρα, αλλά από την φορά που το όνομά του βρέθηκε στο ρεπορτάζ του συλλόγου, πριν από μερικά χρόνια, ξανά ως υποψήφιος επενδυτής.

Για αυτό και η ενασχόλησή του με τον Δικέφαλο είναι καθημερινή, ενώ το όνειρό του είναι να δει την ομάδα του στην κορυφή! Όχι, όμως, μόνο την ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και το τμήμα του μπάσκετ και όλα τα τμήματα!

Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, είναι ενιαίος και αδιαίρετος, όπως κάθε μεγάλος σύλλογος! Για αυτό και όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Metrosport, είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο Ιβάν εμφανίζεται ολοένα και πιο κοντά στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και υπάρχουν πληροφορίες ότι η έναρξη της νέας εποχής για το τμήμα μπάσκετ μπορεί να γίνει πριν το τέλος του χρόνου!

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Σαββίδης είναι πολύ ζεστός για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ και, αν τελικά γίνει αυτό, θα είναι μέσω της κάλυψης της αύξησης του Μ.Κ. της εταιρείας...

**Σ' αρέσουν οι χωριάτισσες; Ήρθε η νέα πρωταγωνίστρια της sirina!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags