Facebook Pixel «Έσκασε» η πρώτη μεγάλη αποχώρηση από τον ΟΦΗ...
| 2014-12-29 20:01:00

«Έσκασε» η πρώτη μεγάλη αποχώρηση από τον ΟΦΗ...

«Έσκασε» η πρώτη μεγάλη αποχώρηση από τον ΟΦΗ...

Το είχατε διαβάσει στον Sportdog ΠΡΩΤΟΙ εδώ και πολύ καιρό, όμως από σήμερα είναι και επίσημο.

Και τυπικά παρελθόν αποτελεί για τον ΟΦΗ ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο έμπειρος επιθετικός έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Ηρακλείου, εξέλιξη που θεωρείτο αναμενόμενη μιας και ο Πετρόπουλος είχε κινηθεί νομικά για τη διασφάλιση των δεδουλευμένων του.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Κρητικοί ανέφερε επί λέξει:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την κοινή λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Πετρόπουλο στον οποίο ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του|.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στο ofifc.gr τόνισε: «Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κόσμο, την διοίκηση, το προπονητικό τιμ, τους συμπαίκτες μου καθώς και όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα για την συνεργασία μας σε αυτή την δεύτερη βραχύχρονη παρουσία μου στο Ηράκλειο».

Και συνέχισε: «Είναι μια δύσκολη απόφαση για εμένα αλλά ήταν απαραίτητη για πολλούς λόγους. Λυπάμαι που δεν μπορώ να συνεχίσω και να προσφέρω όσα ήθελα στον ΟΦΗ που σίγουρα έχει μια θέση στην καρδιά μου».

Κατέληξε, δε, πλέκοντας το εγκώμιο του Τζενάρο Γκατούζο: «Θέλω να τονίσω πως η ομάδα έχει την τύχη να έχει στην οικογένεια της τον κ. Γκατούζο, μια παγκόσμια προσωπικότητα που έχει δεθεί συναισθηματικά με την ομάδα και δίνει πολλά παραπάνω από τα συνηθισμένα. Ήταν τιμή μου που δούλεψα μαζί του και εύχομαι στην ομάδα και στον ίδιο καλή επιτυχία στην τεράστια προσπάθεια που κάνουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags