Facebook Pixel Ακόμα να γίνει μοναχός ο Πιτσούρκα;
| 2014-12-31 00:04:00

Ακόμα να γίνει μοναχός ο Πιτσούρκα;

Ακόμα να γίνει μοναχός ο Πιτσούρκα;

Άσε το κοουτσάρισμα και πιάσε το κομποσκοίνι. Αυτή η ατάκα ταιριάζει γάντι με τον Βίκτορ Πιτσούρκα, ο οποίος κάποτε ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ρουμανίας είχε δηλώσει, «αν περάσει η Ελλάδα θα κλειστώ σε μοναστήρι». Η Εθνική μας πέρασε, αλλά αυτός δεν έβαλε ποτέ τα ράσα.

Πήρε την ομάδα δεύτερη με 21 βαθμούς και έπειτα από πέντε ματς την έχει πέμπτη με 23!

Ο... μάγος δεν είναι άλλος από τον Βίκτορ Πιτσούρκα που δεν έχει σταυρώσει ακόμα νίκη στην Αλ Ιτιχάντ έχοντας μόλις δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε έξι ματς στον πάγκο της ομάδας!

Όπως αναφέρουν τα αραβικά Μέσα, ο Ρουμάνος τεχνικός ζήτησε δέκα (!) παίκτες από τη διοίκηση για να μπορέσει να αλλάξει το πρόσωπο της ομάδας και ήδη βλέπει να υλοποιούνται τα... πλάνα του.
Το ξεκίνημα έγινε με τον 21 ετών Ιρακινό μέσο Σαΐφ Σαλμάν από την Ερμπίλ Σπορτς Κλαμπ και στη λίστα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι συμπατριώτες του Κριστιάν Τανάσε (Στεάουα), Ραζβάν Ρατς (ΠΑΟΚ) και Μιρέλ Ραντόι (Αλ Αχλί).
«Είμαστε σοκαρισμένοι. Ο Πιτσούρκα ζήτησε δέκα παίκτες για να αλλάξει δραστικά την εικόνα της ομάδας», σχολίασε δημοσιογράφος του αραβικού Eurosport στην ιστοσελίδα sportnews.ro.

Πηγή: e-soccer.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags