Facebook Pixel Ο ΟΦΗ περιμένει Γκατούζο και αυτός έστειλε (και) επιστολή!
| 2014-12-30 18:30:00

Ο ΟΦΗ περιμένει Γκατούζο και αυτός έστειλε (και) επιστολή!

Ο ΟΦΗ περιμένει Γκατούζο και αυτός έστειλε (και) επιστολή!

Απίστευτο μπάχαλο στον ΟΦΗ, όπου η διοίκηση επιμένει πως δεν υπάρχει θέμα με τον Τζενάρο Γκατούζο, τη στιγμή που ιταλικά ΜΜΕ δημοσίευσαν ακόμα και επιστολή στην οποία εξηγεί τους λόγους που έφυγε.

Η επιστολή που δημοσιεύτηκε αναφέρει:

«Έχω ήδη εκδηλωθεί δημόσια, αρχικά με το περίφημο ξέσπασμα τον περασμένο Σεπτέμβρη στα Μέσα και μετά με την παραίτησή μου τον Οκτώβριο, όμως γύρισα χάρη στη θέληση των φιλάθλων. Πείστηκα πως ήταν πιθανό να το παλέψω, να διπλασιάσω την προσπάθεια και με τις δεσμεύσεις που ήταν διάχυτες. Δεν πίστευα πως τα προβλήματα θα μπορούσαν να αυξηθούν, όμως ματαιώθηκε κάθε προσπάθεια να τα ξεπεράσουμε.

Λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους στην Κρήτη, δεν τους αξίζει όλο αυτό. ‘Ημουν πολύ καλά στο νησί με την οικογένειά και τους συνεργάτες μου. Θα έχω φοβερές αναμνήσεις. Αγωνίστηκα με όλη μου τη θέληση για τον ΟΦΗ, ακόμα και οικονομικά. Όχι μόνο δεν πήρα όλους μου τους μισθούς, αλλά πλήρωσα απ’ την τσέπη μου συγκεκριμένα έξοδα της ομάδας.

Δεν είναι αυτό το θέμα όμως, έχω συνηθίσει να παλεύω και είναι απόδειξη η αγωνιστική μου πορεία. Το δέσιμο με την φανέλα ήταν πάντα το πιστεύω μου. Αυτό προτίθεμαι να μεταφέρω και στους παίκτες που προπονώ.

Δυστυχώς αυτή τη φορά αναγκάστηκα να παραδοθώ. Αυτή η κατάσταση είναι πάνω απ’ τις δυνάμεις μου. Το να μείνω στην ομάδα, χωρίς καμία προοπτική να αποφύγουμε το ναυάγιο συλλογικά και αγωνιστικά, θα είναι αναξιοπρεπές και ασέβεια, ειδικά προς τον κόσμο της ομάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους και τους παίκτες που με υποστήριξαν στη μάχη που διήρκησε έξι μήνες, κατά τους οποίους -σίγουρα χωρίς τη θέλησή μου- αναγκάστηκα να παίξω διάφορους ρόλους, εκτός από προπονητής και χωρίς να μπορώ να αφοσιωθώ αποκλειστικά στο να προπονώ την ομάδα. Για την δουλειά που προσλήφθηκα τον Ιούλιο απ’ τον Μάνθο Πουλινάκη και που δέχτηκα με ενθουσιασμό που ποτέ δεν κάνει λάθος.

Την προηγούμενη Δευτέρα βρήκα τους μισούς παίκτες στην προπόνηση και κάποιοι ποδοσφαιριστές μου ζητούσαν χρήματα. Σε εκείνο το σημείο κατάλαβα ότι οι προσπάθειές μου ήταν μάταιες. Στον ΟΦΗ και στους φιλάθλους εύχομαι ένα πιο ήσυχο μέλλον και τις καλύτερες επιτυχίες.

Τζενάρο Γκατούζο
».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags