Facebook Pixel «Πόσο υπομονή ακόμη…»
| 2015-01-02 19:57:00

«Πόσο υπομονή ακόμη…»

«Πόσο υπομονή ακόμη…»

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης σε δηλώσεις του στον Arena 89,4 προσπάθησε να εξηγήσει την κατάσταση που βιώνουν αυτός και οι συμπαίκτες του στον Άρη και τόνισε πως περιμένουν μία ενημέρωση, ενώ επεσήμανε πως δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι όλοι οι παίκτες θα κάνουν υπομονή.

Μεταξύ άλλων ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είπε στον «Arena FM 89.4»
Για τον στόχο του Άρη: «Μοναδικός στόχος για τον Άρη είναι η άνοδος στην Α’ εθνική».
Για το τι κάνει η ομάδα: «Υπήρχε προγραμματισμένη άδεια και επιστρέφουμε αύριο στις προπονήσεις».
Για τις συζητήσεις που έγιναν: «Δεν ήμουν μέσα στο Δ.Σ αλλά έκατσα εκεί για να ενημερωθώ πιο σωστά και να ενημερώσω και την υπόλοιπη ομάδα. Κατάλαβα πως υπήρχαν στα χέρια του Α.Σ 2 προτάσεις και πρέπει να παρθεί γρήγορα η απόφαση. Τώρα κάνουμε υπομονή».
Για την τελευταία πληρωμή: «Είχε δοθεί κάποιο έναντι από τον προηγούμενο πρόεδρο 10 Νοεμβρίου και μετά δεν δόθηκε κάτι άλλο».
Για το αν τους μίλησε κάποιος από την διοίκηση: «Όλα έγιναν μέσω ανακοίνωσης. Δεν υπήρξε προσωπική επαφή με κανέναν».
Για τις αντιδράσεις των παικτών: «Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν κάποια άτομα υπομονή. Ο καθένας πρέπει να κοιτάει το μέλλον του και την καριέρα του και τα όρια στενεύουν συνεχώς, τόσο οικονομικά όσο και χρονικά. Πρέπει να έχει η ομάδα ηρεμία για να συζητάμε στα αποδυτήρια καθαρά αγωνιστικά θέματα».
Για το αν σκέφτονται οι παίκτες να κάνουν επαφές με την διοίκηση: «Αν δεν υπάρξει μια ενημέρωση στην ομάδα και τους παίκτες πρέπει να πιέσουμε εμείς. Εφόσον τώρα τα πράγματα κυλάν καλά αγωνιστικά θα έπρεπε όλα να πηγαίνουν καλύτερα και πιο ομαλά»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags