Facebook Pixel Ούτε αρνήθηκε, ούτε επιβεβαίωσε ο Βεργέτης για Ολυμπιακό
| 2015-01-05 21:22:00

Ούτε αρνήθηκε, ούτε επιβεβαίωσε ο Βεργέτης για Ολυμπιακό

Ούτε αρνήθηκε, ούτε επιβεβαίωσε ο Βεργέτης για Ολυμπιακό

O προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης μίλησε μεταξύ άλλων για τα σενάρια που τον φέρνουν στον Ολυμπιακό αλλά και τις συζητήσεις του Ουσέρο με τον ΠΑΟΚ...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena FM 89,4

Για το Ελληνικό πρωτάθλημα:

«Έχει φουντώσει η μάχη. Το πρωτάθλημα μας είναι ανταγωνιστικό ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχαμε πρωταθλητή από τα χειμώνα. Φέτος υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Είναι ακόμα νωρίς να πούμε οτιδήποτε και μπροστά μας έχουμε έναν γύρο. Μπορεί να ξεφύγει κάποια ομάδα μπροστά, μπορεί να πάει μέχρι το τέλος ή και να εμφανιστεί ένας άλλος διεκδικητής».

Για τα χιόνια στην Τρίπολη:

«Τα χιόνια μας στοίχισαν πολύ στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Το γεγονός πως δεν προπονηθήκαμε σωστά έδειξε τα λειτουργικά οφέλη της προπόνησης. Ήταν ένα μάθημα για να δούμε την αξία της προπόνησης».

Για την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Αύριο πάμε στην Λάρισα και αυτή την βδομάδα δεν έχουμε τον χρόνο να προπονηθούμε. Ελπίζω Πέμπτη – Παρασκευή να μπορέσουμε να προπονηθούμε. Το Σάββατο είναι ακόμα μακριά αλλά πρέπει να δούμε που θα προπονηθούμε. Πρέπει να ετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε ένα ορεινό μέρος και ακόμα και το γήπεδο έχει μέσα χιόνια».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό για το πρόσωπο του:

«Μου το είπαν και εμένα αυτό αλλά δεν θεωρώ πως υπάρχει κάτι άξιο αναφοράς αυτή την στιγμή. Αποτελεί χαρά και τιμή να υπάρχει έστω και φιλολογικό ενδιαφέρον από ομάδες όπως ο Ολυμπιακός αλλά ο Στάικος Βεργέτης είναι ένας προπονητής που τον ανέδειξε ο Αστέρας Τρίπολης και πριν κάνει οτιδήποτε θα μιλήσει με την ομάδα του. Πρέπει να εκτιμούμε και κάποιες αξίες. Καλά είναι τα εκατομμύρια όμως κάποιες αξίες είναι αναλλοίωτες. Οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης από μια ομάδα τοπικού έχουν δημιουργήσει μια ομάδα που διεκδικεί Ευρωπαική καταξίωση χωρίς να στηρίζεται σε πρόσωπα».

Για το αν θα πάει στον ΠΑΟΚ ο Ουσέρο:

«Δεν ξέρω σε τι επίπεδο βρίσκονται οι συνομιλίες. Δεν μπορώ να τον έχω στο πλάνο μου καθώς είναι σε διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες αλλά δεν ξέρω σε τι επίπεδο συζητάει. Κατά μια περίπτωση είναι εκτός ομάδας αλλά εγώ κοιτάω το αγωνιστικό κομμάτι. Ο παίκτης είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και όπου πάει θα διεκδικήσει την θέση του βασικού. Τα θέματα της αποχώρησης του είναι εσωτερικά θέματα της διοίκησης. Ο ρόλος του προπονητή είναι να βρίσκει λύσεις».

Για τον χαρακτήρα του Ουσέρο:

«Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και άψογος επαγγελματίας. Δουλεύει πολύ για να αγωνιστεί. Πιστεύω ακράδαντα πως μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ».

Για την αποχώρηση του Λεωνίδα Τσιγαρίδα:

«Είναι ο συνεργάτης που είχα πέρυσι. Φέτος είχα τον κ. Ζήκο αρχικά και τώρα τον κ. Τερεζόπουλο».

Για την σημασία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα παιχνίδι που δίνει 3 βαθμούς. Είναι κρίσιμος αγώνας αλλά όχι τελικός. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και ούτε η ήττα είναι τραγωδία, ούτε η νίκη σημαίνει πρωτιά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags