Facebook Pixel Έκτακτο: Συζητήσεις για πώληση του Κασάμι!
| 2015-01-06 19:55:00

Έκτακτο: Συζητήσεις για πώληση του Κασάμι!

Έκτακτο: Συζητήσεις για πώληση του Κασάμι!

ΤΡΕΧΟΥΝ οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, καθώς ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή βρίσκεται στην Ιταλία και επιβεβαιώνει πως συζητάει για τον πελάτη του. Τι είπε για Αφελάι και η ατάκα για Γιολ...

Ο γνωστός ατζέντης, Μίνο Ραιόλα, έκανε δηλώσεις στο "web10.elfvoetbal.nl" και αναφέρθηκε στον Παϊτίμ Κασάμι, στον Ιμπραΐμ Αφελάι και στον Μάρτιν Γιολ, που είναι πελάτες του και όλοι «εμπλέκονται» το τελευταίο διάστημα με τον Ολυμπιακό!

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ραϊόλα είναι στην Ιταλία για να συζητήσει με τον Φιορεντίνα σχετικά με τον Κασάμι, όμως αυτός δήλωσε σχετικά: "Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι είμαι εδώ, αλλά κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων, δεν μπορώ να αναφερθώ σε σύλλογο"!

Όσον αφορά τον Αφελάι πρόσθεσε για το μέλλον του στο Λιμάνι: "Η κατάσταση γύρω από τον Αφελάι δεν έχει αλλάξει. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για λογαριασμό του. Τώρα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις για την απόκτησή του. Όχι, η Ίντερ δεν ενδιαφέρεται".

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Μάρτιν Γιολ, ο οποίος «έπαιξε» για αντικαταστάτης του Μίτσελ: "Ο Μάρτιν ψάχνει για σύλλογο, ισχύει αυτό. Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται. Σύντομα, θα επιστρέψει στους πάγκους. Αν ισχύει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού; Επαναλαμβάνω, δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα"...

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Αυτή είναι «βόμβα» με Αφελάι!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags