Facebook Pixel Το πρώτο μεγάλο όνομα που παίζει για Ολυμπιακό!
| 2015-01-06 10:00:00

Το πρώτο μεγάλο όνομα που παίζει για Ολυμπιακό!

Το πρώτο μεγάλο όνομα που παίζει για Ολυμπιακό!

Ξένος προπονητής, με καλό βιογραφικό και πείρα σε κορυφαία πρωταθλήματα, ακούγεται έντονα ως βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Μίτσελ! Ποιος είναι; "Κλικ" κι έμαθες…

Έτοιμος φαίνεται να είναι από πλευράς Ολυμπιακού ο αντικαταστάτης του Μίτσελ. Αυτός προέρχεται από την ξένη αγορά, όπως αποκάλυψε πρώτος ο SportDog με αποκλειστικό ρεπορτάζ, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Ισπανό προπονητή.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ολλανδία, βασικός υποψήφιος για αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών είναι ο Μάρτιν Γιολ, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από το Δεκέμβριο του 2013, όταν και είχε απολυθεί από τη Φούλαμ.

Το ενδεχόμενο αυτό ενισχύεται ακόμη περισσότερο από τη στιγμή που ο 58χρονος προπονητής έχει μάνατζερ τον Μίνο Ραϊόλα, που εκπροσωπεί ακόμα τους Ιμπραΐμ Αφελάι και Παϊτίμ Κασάμι και με τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

"Ο Μάρτιν ψάχνει για σύλλογο, ισχύει αυτό. Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται. Σύντομα, θα επιστρέψει στους πάγκους. Αν ισχύει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού; Επαναλαμβάνω, δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα", ήταν η δήλωση του Ραϊόλα νωρίτερα μέσα στην ημέρα σε ολλανδική ιστοσελίδα.

TI ΣΧΟΛΙΟ έκανε ο Κώστας Καραπαπάς στο Facebook μετά την αποχώρηση του Μίτσελ; Διάβασε ΕΔΩ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags