Facebook Pixel Δεν κατεβαίνει ο Γκαγκάτσης, μοναδικός υποψήφιος ο Γκιρτζίκης!
| 2015-01-10 17:36:00

Δεν κατεβαίνει ο Γκαγκάτσης, μοναδικός υποψήφιος ο Γκιρτζίκης!

Δεν κατεβαίνει ο Γκαγκάτσης, μοναδικός υποψήφιος ο Γκιρτζίκης!

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τα θέση του προέδρου της ΕΠΟ στις εκλογές που θα γίνουν την Παρασκευή 23/1. Ο έτερος ενδιαφερόμενος, Βασίλης Γκαγκάτσης, είπε χθες στο περιβάλλον του ότι δεν προτίθεται να διεκδικήσει την προεδρία...

Η απόφασή του άρχισε να γνωστοποιείται το βράδυ της Παρασκευής 9/1. Είχαν προηγηθεί επαφές με προέδρους Ενώσεων που δεν έχουν πάει με το ρεύμα της υποστήριξης του κ. Γκιρτζίκη, όμως ήθελαν να κρατήσουν και αποστάσεις από μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα Γκαγκάτση.

Έχοντας, επομένως, χαμηλή συσπείρωση, η οποία σε επίπεδο προτάσεων ήταν περίπου 12 Ενώσεις και χωρίς δυναμική ανατροπής, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ αποφάσισε να μην διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία.

Σχεδόν ταυτόχρονα υπήρξαν σκέψεις για την κάθοδο άλλου προσώπου, άφθαρτου και με ηθικό προβάδισμα έναντι της παρούσας κατάστασης, όπως αυτό του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας Βαγγέλη Γραμμένου. Όμως προς το παρόν οι σκέψεις δεν βρήκαν πρόσφορο έδαφος υλοποίησης.

Πλέον ο Γ. Γκιρτζίκης θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, με μεγάλη υποστήριξη από τις Ενώσεις ως μοναδικός υποψήφιος.

Ωστόσο στη σύντομη θητεία του έως τον Οκτώβριο του 2016 θα πρέπει να διαχειριστεί μια διόλου εύκολη κατάσταση με την ομοσπονδία να δείχνει αποσαρθρωμένη (βλέπε κλήρωση κυπέλλου) και να έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα ιδιαίτερα με τη Δικαιοσύνη.

Πηγή: soccerplus.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags