Facebook Pixel Μήνυμα "Τριάντα" σε Αναστασίου; "Αυτά να διορθώσουμε"!
| 2015-01-14 13:20:00

Μήνυμα "Τριάντα" σε Αναστασίου; "Αυτά να διορθώσουμε"!

Μήνυμα "Τριάντα" σε Αναστασίου; "Αυτά να διορθώσουμε"!

ΤΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕ σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Σούπερ Λιγκ ο νεαρός άσος!

Μεταξύ άλλων σχολίασε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να βελτιώσει πάρα πολύ κάποιες αδράνειες που έχει μερικές φορές σαν ομάδα και κοστίζουν βαθμούς και παιχνίδια!

Διαβάστε αναλυτικά:

-Ποιος ήταν ο στόχος που θέσατε ως ομάδα στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου;

«Από την αρχή είπαμε ότι ο πήχης φέτος είναι ψηλά, μετά την περυσινή πορεία που κάναμε. Έτσι, θέσαμε ως μίνιμουμ να φτάσουμε στο ίδιο επίπεδο και να πάμε ακόμα πιο ψηλά, αν γίνεται. Με ότι αυτό συνεπάγεται... Και, φυσικά, πάντοτε με καλό ποδόσφαιρο!».

-Έχοντας διανύσει το πρώτο μισό του Πρωταθλήματος, που θεωρείς ότι πήγατε καλά ως ομάδα και τι θα πρέπει να βελτιώσετε στη συνέχεια;

«Κρατάω ότι έχουμε καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή από πέρυσι και είμαστε πιο δημιουργικοί. Από την άλλη, πρέπει να βελτιώσουμε πάρα πολύ κάποιες αδράνειες που έχουμε μερικές φορές σαν ομάδα και μας κοστίζουν βαθμούς και παιχνίδια».

Παναθηναϊκός είναι από τις ομάδες που αναδεικνύουν και προωθούν ποδοσφαιριστές. Θεωρείς ότι τα τμήματα υποδομής είναι το Α και το Ω για μια υγιή ομάδα;

«Σίγουρα! Πάνω από όλα μετράει αυτό για ένα Σύλλογο και ο Παναθηναϊκός το κάνει αυτό στο… έπακρο. Δουλεύει εξαιρετικά στα τμήματα υποδομής και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε κάθε χρόνο, που βγαίνουν συνεχώς νέοι παίκτες!».

-Ποιόν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός θαυμάζεις και γιατί; Επίσης, ποιόν κορυφαίο επιθετικό θα ήθελες να αντιμετωπίσεις;

«Από μικρό παιδί είδωλό μου ήταν ο Κάρλες Πουγιόλ. Με αυτόν μεγάλωσα και αυτόν θαυμάζω. Αυτός που θα ήθελα να αντιμετωπίσω, τώρα, είναι ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς γιατί τα έχει όλα. Μέσι και Ρονάλντο… δεν μαρκάρονται, τον Ζλάταν ίσως να μπορούσαν να τον… προσεγγίσω λίγο».

-Ποιός είναι ο αγαπημένος σου Έλληνας και ξένος ποδοσφαιριστής;

«Αυτόν που έχω εκτιμήσει πολύ και μπορώ να πω ότι μου κάνει και σαν ήθος και σαν παίκτης είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Είναι σπάνιο να βρεις όλο το πακέτο σε έναν ποδοσφαιριστή. Από τους ξένους, για τον ίδιο λόγο, θα έλεγα τον Κριστόφ Βαζέχα, μια επίσης μεγάλη προσωπικότητα».

-Βλέπουμε ότι αγωνίζεσαι και ως δεξί μπακ αλλά και ως κεντρικός αμυντικός. Σε ποια θέση πιστεύεις ότι αποδίδεις καλύτερα και γιατί;

«Θεωρώ ότι σαν στόπερ μπορώ να αποδώσω καλύτερα και το κυριότερο πιο… άνετα! Εκεί είναι η θέση που έμαθα από μικρός, ενώ και τα χαρακτηριστικά μου θεωρώ ότι ταιριάζουν περισσότερο…».

-Πώς κρίνεις την μέχρι τώρα παρουσία σου στον Παναθηναϊκό και σε ποιον τομέα πιστεύεις ότι πρέπει να βελτιωθείς;

«Στα τρία χρόνια που παίζω στην ομάδα θεωρώ ότι έχω σταδιακή βελτίωση, χρόνο με τον χρόνο, σε πολλά χαρακτηριστικά. Φυσικά, θέλω ακόμα δουλειά σε συγκεκριμένους τομείς, στους οποίους δουλεύω καθημερινά με τους προπονητές μου τόσο στα ματς όσο και στις προπονήσεις».

-Πως αισθάνθηκες όταν σου ανακοινώθηκε ότι θα υπογράψεις το πρώτο σου επαγγελματικό συμβόλαιο;

«Πάμε πολλά χρόνια πίσω… Καταρχάς, ένιωθα σαν να κατακτώ τον πρώτο στόχο που είχα από μικρό παιδί, απ’ όταν πήγα στην Παιανία. Ήμουν φυσικά εξαιρετικά χαρούμενος αλλά ήταν και το έναυσμα για να πάω στον επόμενο στόχο. Να “ανέβω” στην πρώτη ομάδα και να αρχίσω να αγωνίζομαι!».

-Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

«Συνήθως χαλαρά. Πιο πολύ κάθομαι σπίτι με φίλους... Μετά για κανέναν καφέ, ίσως λίγο σινεμά. Γενικά δεν μου αρέσει η… εξτρίμ διασκέδαση».

-Ποιο είναι το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σου όνειρο;

«Να κάνω μια καλή καριέρα, αν μπορέσω να παίξω και στο εξωτερικό σε κάποια μεγάλη ομάδα και μετά να γυρίσω στην Ελλάδα για να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό!».

-Αν δεν είχες ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, ποιο επάγγελμα θα ακολουθούσες και γιατί;

«Θα διάβαζα για να γίνω περάσω σε κάποια σχολή και να γίνω… στρατιωτικός ή κάτι τέτοιο! Μου αρέσουν η πειθαρχία και οι κανόνες».

-Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Να πω καταρχήν ότι οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί! Σε κάθε παιχνίδι αλλά κι εκτός γηπέδου μας δείχνουν την αγάπη τους στο μάξιμουμ. Από εκεί και πέρα, κι εμείς αυτό το νιώθουμε και κοιτάμε να τους δίνουμε την χαρά που θέλουν μέσα στο γήπεδο... Να ξέρουν, λοιπόν, ότι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags