Facebook Pixel Tα σχόλια ΠΑΟΚ για τη διαιτησία σε σάιτ, Facebook!
| 2015-01-14 23:20:00

Tα σχόλια ΠΑΟΚ για τη διαιτησία σε σάιτ, Facebook!

Tα σχόλια ΠΑΟΚ για τη διαιτησία σε σάιτ, Facebook!

Η ΠΑΕ τα «χώνει» άσχημα στον Μήτσιο, στηρίζει απόλυτα τον Αναστασιάδη και σχολιάζει με νόημα πως «Εμείς μαζί και οι άλλοι απέναντι…».

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβηκε πριν λίγο το κείμενο για την περιγραφή του αγώνα και οι Θεσσαλονικείς τα... χώνουν άσχημα στον διαιτητή και αναφέρουν πως όλοι είναι απέναντι από την ομάδα τους.

Επίσης, από το κείμενο φαίνεται πως υπάρχει στήριξη στον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ιδού το κείμενο:

Εμείς μαζί και οι άλλοι απέναντι…
 

Όλοι περίμεναν σήμερα την αντίδραση του ΠΑΟΚ και είδαν το πνεύμα που τον κρατάει στις κορυφαίες θέσεις εναντίον όλων. Η εικόνα μετά το τέλος του ματς με όλους μαζί να πανηγυρίζουν μια νίκη εναντίον της Καλλονής κόντρα σε διατητικά λάθη (;) που έφεραν μέχρι και τον συνήθως ήρεμο Άγγελο Αναστασιάδη να βγαίνει από τα ρούχα του και κυρίως κόντρα στην εσωστρέφεια και την πίεση που δημιουργήθηκε μετά από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα στην Τρίπολη, είναι αυτή που αποτυπώνει την αρχή της αντεπίθεσης.

Το 1-2 ήρθε μετά από πολλή προσπάθεια, καλή εμφάνιση κόντρα ακόμη και στην τύχη…Αυτή έδωσε το 1-0 στους γηπεδούχους στο 7ο λεπτό, έβαλε κι άλλη πίεση στις πλάτες της ομάδας και ο Μήτσιος με τα λάθη (;) του έφερε την έκρηξη του Κάτσε και την αποβολή του. Το ημίχρονο τελείωσε με τον ΠΑΟΚ να μοιάζει καταδικασμένος, να υπολείπεται στο σκορ, να έχει αριθμητικό μειονέκτημα, μια παθιασμένη Καλλονή αντίπαλο κι έναν διαιτητή που αρνήθηκε εξώφθαλμα φάουλ υπέρ Μαντούρο και Κάτσε έξω από την περιοχή, κιτρίνισε άδικα τον Βίτορ, πέραν της αποβολής.

Κι όμως…Υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο όσοι δεν υπολόγισαν τον πληγωμένο εγωισμό μιας ομάδας του Άγγελου Αναστασιάδη και των συγκεκριμένων παικτών του. Στη Μυτιλήνη δεν κατάλαβαν από που τους ήρθε ο Φακούντο Περέιρα και οι συμπαίκτες του στην επανάληψη. Με δυο γκολ από τη μικρή περιοχή μετά από ασίστ διαδοχικά του Κλάους και του Μακ πήρε κεφάλι και έδειχνε ότι δεν θα αφήσει το προβάδισμα να φύγει ποτέ. Έστω κι αν ο Ιτανζ χρειαζόταν να ξαναπιάσει πέναλτι σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, φάουλ να μην παίρνει ο ΠΑΟΚ ούτε με…αίτηση, πόσο μάλλον πέναλτι -που ζήτησε ο Μακ-, η ομάδα κράτησε τη νίκη στα χέρια της. Μια νίκη που ήρθε να αποδείξει ότι κανείς δεν έχασε από μέσα του το μέταλλο του πρωταθλητισμού κι αυτό είναι το πιο σημαντικό συμπέρασμα της βραδιάς.

*** Στο facebook της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πάνω από την δημοσίευση, υπήρχε αυτό το σχόλιο: «Θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια από τους εχθρούς του για να μείνει εκτός παιχνιδιού αυτός ο ΠΑΟΚ... »


ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Έτσι το γύρισε ο ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags