Facebook Pixel "Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε πίσω τους βαθμούς"
| 2015-01-16 22:55:00

"Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε πίσω τους βαθμούς"

"Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε πίσω τους βαθμούς"

Ο Νίκος Μαχλάς μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 τόνισε ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται ήδη σε επαφές με τον Πέσιτς και θα γίνει προσπάθεια ώστε να επιστραφούν οι έξι βαθμοί. 

Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ ήταν ο μοναδικός ως τώρα από την πλευρά των Κρητικών που μίλησε για το νέο θέμα που ταλαιπωρεί από την Πέμπτη την ομάδα του Ηρακλείου:

"Βρισκόμαστε σε επαφή με τον Πέσιτς και τον μάνατζερ του που είναι ο πατέρας του ώστε να τακτοποιηθεί άμεσα το θέμα. Όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες με έχουν πεισμώσει προσωπικά γιατί γίνεται ένας παρασκηνιακός πόλεμος στον ΟΦΗ που δεν μπορεί να περάσει έτσι.

Ήδη, έχουμε αναθέσει την υπόθεση σε έναν πολύ καλό δικηγόρο, έχουμε έρθει σε επαφή με την πλευρά του Πέσιτς και πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουμε όσο περισσότερο γίνεται".

Σε ότι έχει να κάνει με τις επόμενες κινήσεις του ΟΦΗ ο Νίκος Μαχλάς είπε:

"Στο Δ.Σ. που έγινε σήμερα, θέσαμε ως προτεραιότητα την εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί και να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε η ομάδα να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ και δεν πρόκειται να την παρατήσουμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags