Facebook Pixel Ευχάριστα νέα για Ολαϊτάν!!
| 2015-01-20 17:32:00

Ευχάριστα νέα για Ολαϊτάν!!

Ευχάριστα νέα για Ολαϊτάν!!

Η καλύτερη είδηση για τον Ολυμπιακό...

Ο Μάικλ Ολαϊτάν επέστρεψε μετά από πολύ καιρό σε αποστολή του Ολυμπιακού, αφού είναι στους... εκλεκτούς των Βίτορ Περέιρα για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης, με αντίπαλο τον Τύρναβο.

Από εκεί και πέρα, ο Περέιρα και οι παίκτες του εστίασαν στην τακτική και την αμυντική και επιθετική λειτουργία.

Δούλεψαν επίσης πολύ επάνω στις στημένες φάσεις, εστιάζοντας επίσης επάνω στην αντίδραση επιτιθεμένων και άμυνομένων. Ένα γκρουπ παικτών έκανε και δίτερμα ("μονομαχίες") σε μικρό χώρο, ενώ ορισμένοι ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν με εκτελέσεις φάουλ.
 

Χαμόγελα έφερε η επανένταξη του Νταβίντ Φουστέρ στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ισπανός άσος έκανε στο τέλος και ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας ρυθμό και δείχνοντας ότι ξεπερνάει τον τραυματισμό στο χέρι, που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. Θεραπεία έκανε ο Μποτία, κανονικά γυμνάστηκε εκ νέου ο Μιλιβόγεβιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Περέιρα έκανε γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι με τον Τύρναβο. Αναλυτικά: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Πελέ, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σάλιακας, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Βατουσιάδης, Ιμπραΐμ, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Ολαϊτάν, Μπενίτες, Σιόβας, Γκαζαριάν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags