Facebook Pixel Από το δικό του δηλητήριο πάει ο ΟΦΗ!
| 2015-01-20 23:15:00

Από το δικό του δηλητήριο πάει ο ΟΦΗ!

Από το δικό του δηλητήριο πάει ο ΟΦΗ!

Ο Αποδυτηριάκιας μιλάει την γλώσσα της αλήθειας και όχι του λαϊκισμού και εξηγεί γιατί διαλύθηκε ο ΟΦΗ και τα... χώνει σε όσους ρίχνουν κλάμα για τους Κρητικούς.

Αυτό θα πει λαϊκισμός. Κλάμα για τον ΟΦΗ, ούτε δάκρυ για την Νίκη Βόλου. Γιατί; Επειδή στην μία ομάδα υπήρχε αφεντικό κι όταν ο άνθρωπος είδε ότι δεν μπορεί άλλο, σήκωσε τα χέρια και απόσυρε την Νίκη από το πρωτάθλημα. Στον ΟΦΗ δεν υπάρχει αφεντικό, άρα ο πόνος είναι για τον λαό της ομάδας. Και του λένε του λαού τι κρίμα είναι αυτό που πάθατε, κουράγιο, η πουτάνα η κοινωνία φταίει.

Δεν φταίει καμμία κοινωνία, αδιόρθωτοι λαϊκιστές. Ο ίδιος ο ΟΦΗ φταίει. Όσοι παρίσταναν τους προέδρους και παρατρεχάμενους της ομάδας. Οι δήθεν υπεύθυνοι, σωτήρες, υπερασπιστές.

Αμάν, πια μ' αυτή την ελληνικούρα, ότι “οι άλλοι φταίνε”. Αυτοί που φταίνε, λέει ο αποδυτηριάκιας, είναι εκείνοι που δεν επέτρεπαν σε κανένα σοβαρό και υγιή να πλησιάσει επιχειρηματικά την ομάδα. Να τον δεχθούν σαν επιχειρηματία, να τον βοηθήσουν σαν επιχειρηματία, αλλά και να τον κρίνουν σαν επιχειρηματία.

Μας αρέσει, δεν μας αρέσει δεν υπάρχει ομάδα με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια χωρίς μεγαλομέτοχο ανεξάρτητο και ο οποίος θα κερδίζει χρήματα και κοινωνική προβολή. Μας αρέσει, δεν μας αρέσει η ομάδα πρώτα είναι ανώνυμη εταιρεία και μετά όλα τα άλλα.

Διαλύθηκε ο ΟΦΗ. Γιατί; Επειδή εδώ και δεκαετίες ποτέ δεν είχε ΔΙΚΟ του αφεντικό. Και άργησε πολύ να τον καταπιεί η επιχειρηματική αναξιοπιστία του. Για να μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας, όχι του λαϊκισμού, και όποιος κατάλαβε.



ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ με τον Θόδωρο Βαρδινογιάννη κάνει αποκαλύψεις ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags