Facebook Pixel Τζάμπα έπαιζαν 80 λεπτά…
| 2011-05-10 19:29:00

Τζάμπα έπαιζαν 80 λεπτά…

Τζάμπα έπαιζαν 80 λεπτά…

Ο Πανιώνιος επικράτησε 2-1 του Φωστήρα σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο στάδιο Νέας Σμύρνης με τα τρία γκολ να μπαίνουν στο τελευταίο δεκάλεπτο.
 

Οι "κυανέρυθροι" άνοιξαν το σκορ στο 83' με πλασέ του Σταματή, μετά από κάθετη πάσα του Μπάλαμπαν. Στο 85' οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πέναλτι που κέρδισε ο Καρούμπαλης από τον Κούρντι και εκτέλεσε εύστοχα ο Τερζής. Την νίκη του Πανιωνίου σφράγισε ο Κοντοές, ο οποίος στο 87' με πλασέ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ορφανίδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 22' ο διαιτητής διέταξε την αναγκαστική αλλαγή του Πρελ με τον Ανέστη, καθώς ο πρώτος έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής και είδε κόκκινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Α' ημίχρονο: Πρελ (22' Ανέστης), Γιόνσον, Λάτκα, Κβιρκβέλια, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Σαλαλί, Σβέρκος, Μπούζας, Κούρος, Βλάχος.

Β' ημίχρονο: Ανέστης, Σιόβας, Κοντοές, Κολοβός, Κουμορτζί, Σάμαρης, Τσότσαλιτς, Κούρντι, Μπάλαμπαν, Γκέζος, Σμυρλής, Σταματής.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Κατσάνης, Τσουμάνης, Σιάσος, Τερζής, Βασιλείου, Χίσος, Τζαναβάρας, Πετρίτσης, Μπεθάνης, Τσοπανάκος.

Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Καρντγλής, Καρούμπαλης, Καραγιάννης, Ορφανίδης, Μπαλάτζος, Μπούκουρης, Καρλής, Κορκοτζέλος, Γκιάτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags