Facebook Pixel Τα έγραφε ο Sportdog, τα είπε ο Αδαμίδης
| 2011-05-10 20:01:00

Τα έγραφε ο Sportdog, τα είπε ο Αδαμίδης

Τα έγραφε ο Sportdog, τα είπε ο Αδαμίδης

"Πάμε μπροστά και τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσουμε το πλάνο που έχει για ηγέτη τον κόσμο της", έλεγε πριν λίγες ώρες ο Σταύρος Αδαμίδης. Κι άλλα έλεγε...

"Η ΑΕΚ δεν έχει ηγέτη τον Νικολαΐδη, εμένα, τον Θανόπουλο. Η ΑΕΚ έχει ηγέτη μόνο τον κόσμο της. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δεν υπάρχει πια το... έλα μωρέ στο τέλος θα τα βάλει ο ένας ο άλλος... Θέλουμε βοήθεια από τον κόσμο της ΑΕΚ. Μέσω των Supporters, μέσω διαρκείας, μέσω ενός απλού εισιτηρίου", τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

"Για την επόμενη μέρα, προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα. Θέλουμε μια ΠΑΕ πιο λειτουργική. Οι στόχοι μας είναι η μείωση του λειτουργικού κόστους, η αναδιάρθρωση του ρόστερ, μια πιο ελληνική ΑΕΚ, η άμεση επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων με όλους" είπε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Αδαμίδης.

Διαβάστε τώρα τι έγραφε ο Sportdog πριν από ένα και πλέον μήνα. Και για το ότι η μόνη σωτηρία της ΑΕΚ είναι ο κόσμος της, και για την ελληνοποίηση του ρόστερ και για όλα. Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά για την επιβεβαίωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags