Facebook Pixel Τ. Νικολογιάννης: Τότε ο Κυράστας σήμερα ο Αναστασίου....
| 2015-01-23 16:54:00

Τ. Νικολογιάννης: Τότε ο Κυράστας σήμερα ο Αναστασίου....

Τ. Νικολογιάννης: Τότε ο Κυράστας σήμερα ο Αναστασίου....

Ο Τάσος Νικολογιάννης θυμάται την χλεύη και την ειρωνεία και την ...λύσσα που αντιμετώπιζε ο Γιάννης Κυράστας, όπως αντιμετωπίζει σήμερα ο Γιάννης Αναστασίου επειδή τα βάζει με το σύστημα και την διαιτησία.....

Βλέπω την ειρωνεία και την …χλεύη, που εισπράττει ο Γιάννης Αναστασίου από αρκετούς φίλους του Ολυμπιακού, αλλά κυρίως από …δήθεν «αντικειμενικούς» δημοσιογράφους, για τις δηλώσεις, που έκανε μετά το ματς με την Ξάνθη. Γενικά, όμως, βλέπω τον Αναστασίου να τον περνάνε γενεές δεκατέσσερις όταν καταφέρεται εναντίον του συστήματος. Λογικό μου μοιάζει. Αυτούς τους βολεύει να έχει έναν προπονητή ο Παναθηναϊκός , που να μην μιλάει για διαιτητές, όταν τον περνάνε πριονοκορδέλα, να μην θυμίζει τα …φιλικά παιχνίδια, που όλη η Ελλάδα βλέπει. Αυτοί θέλουν προπονητές στον Παναθηναϊκό, που να μιλάνε μόνο για μπάλα και να το βουλώνουν, όταν αισθάνονται στην αδικία στο πετσί τους. Να σας πως ποιος προπονητής του Παναθηναϊκού θυμάμαι να είχε ανάλογη αντιμετώπιση από οπαδούς του Ολυμπιακού και τους …δήθεν «αντικειμενικούς»; Ο Γιάννης Κυράστας. Και ο Γιάννης τότε τα έχωνε στην παράγκα και άκουγε τα μύρια όσα. Χλεύη, ειρωνεία, υποδείξεις από τους … «αντικειμενικούς», ότι δεν πρέπει να ασχολείται με την διαιτησία , αλλά μόνο με το ποδόσφαιρο και όλα τα άλλα, που ακούει σήμερα ένας άλλος Γιάννης ο Αναστασίου. Μην αρχίζετε να γράφετε από κάτω , ότι συγκρίνω Αναστασίου και Κυράστα σαν προπονητές, διότι δεν κάνω αυτό σήμερα. Απλά υπενθυμίζω την λύσσα της παράγκας και των ….. «αντικειμενικών» -που την υπηρετούσαν τότε- κατά του Κυράστα, μόλις αυτός μίλαγε για την διαιτησία και βλέπω, ότι κάτι ανάλογο γίνεται σήμερα με τον Αναστασίου.

Δηλαδή κατά τους …. «αντικειμενικούς» ο προπονητής του Παναθηναϊκού, που νοιώθει στο πετσί του την πιστολιά, που έχει δει τον Παππά να σφυρίζει 25 φάουλ σε βάρος της ομάδας του και 9 φάουλ σε βάρος του αντιπάλου , αν και έχει η ομάδα του την κατοχή και διπλάσιες τελικές, πρέπει να το βουλώνει. Πρέπει να βγάλει τον σκασμό….

Α και μία και μιλάω για τους «αντικειμενικούς», περιμένω κανένα σχόλιο έτσι για το γαμώτο ρε παιδί μου για την απόφαση φίμωσης παικτών και προπονητή του Ολυμπιακού επειδή ο Αλέξης Σπυρόπουλος σε προηγούμενο παιχνίδι είχε πει αυτό, που είδε, ότι δηλαδή ο Ολυμπιακός πήρε πέναλτι που δεν ήταν με τον Φωστήρα(αυτά περί συνεργασίας του OTE με τον ΣΚΑΙ είναι δικαιολογίες, διότι ισχύει καιρό τώρα αυτό, αλλά πριν το ματς με τον Φωστήρα και προπονητής και παίκτες έκαναν δηλώσεις και πέρυσι στον θεσμό του κυπέλλου). Σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΠΟ ο Περέιρα πρέπει να τιμωρηθεί με 4 αγωνιστικές, αφού αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις όπως όποιος παίκτης της ομάδας έκανε το ίδιο. Μέχρι τώρα δεν έχει κουνηθεί φύλλο και οι «αντικειμενικοί» αντί να ζητήσουν να τηρηθούν οι κανονισμοί για την άρνηση προπονητή και παικτών Ολυμπιακού να μιλήσουν στους δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι με τον Τύρναβο , ασχολούνται με τον Αναστασίου , που είπε αυτό, που είδαμε . Περίεργο; Όχι διότι κάποιοι έχουν το μανδύα του «αντικειμενικού», αλλά όλοι ξέρουν τον ρόλο τους… Μπαμ κάνει…

ΥΓ: Για τον ορισμό του Γιάχου στο αυριανό ματς με την Καλλονή , απλά γελάω….Μιλάμε ότι ο Ζωγράφος μας …διασκεδάζει με τους ορισμούς του. Μην μπερδευτεί ο Λαγός και αποκρούσει την μπάλα με το χέρι στην γραμμή, όπως ο Μανιάτης στον τελικό με τον Αστέρα, διότι φοράει πράσινη φανέλα, όχι ερυθρόλευκη.

ΥΓ2: Απορώ και λέω. Τι είναι πιο περίεργο; Να αποβάλει δίκαια ένας διαιτητής έναν παίκτη σε ένα παιχνίδι και να μην παίζει στο επόμενο , η να μην παίζει ο ίδιος ο παίκτης χωρίς να έχει αποβληθεί σε ένα παιχνίδι επειδή επιλέχθηκε από την ομάδα του να εκτίσει την ποινή του σε ένα ματς. Ο λόγος για τον Κειτά, που με τον Παναθηναϊκό δεν παίζει αύριο επειδή αποβλήθηκε δίκαια από τον διαιτητή στο ματς με τον Εργοτέλη, ενώ με τον Ολυμπιακό είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του ο ίδιος ο παίκτης, που είχε κάρτες, όπως το ίδιο είχε γίνει και με τον Χουάνμα αν και η ομάδα δεν είχε επιθετικό να χρησιμοποιήσει. Και είδαμε τότε τον Ματζουράκη να δοκιμάζει τον Χωριανόπουλο αμυντικό χαφ, τον Μανούσο μόνο του στην κορυφή της επίθεσης, δοκιμές που οι προπονητές συνήθως κάνουν στα …φιλικά. Και τότε η Καλλονή είχε παίξει χωρίς 6 βασικούς παίκτες. Τους Βαλλιο, Καμαρά, Τσαμπούρη, Κειτά, Χουάνμα, Στεφάνοβιτς. Γιατί τα λέω , όλα αυτά; Για να μην μας περνάνε και κορόιδα κάποιοι, που προσπαθούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο.

ΥΓ3: Οσοι φίλοι του Παναθηναϊκού πάνε στην Λεωφόρο αύριο δεν πρέπει να ασχοληθούν ούτε με τον Γιάχο, ούτε με την Καλλονή. Απλά να φωνάζουν συνέχεια υπέρ της ομάδας και να νοιώσει ο αντίπαλος την καυτή έδρα. Προκλήσεις θα υπάρχουν πολλές, αλλά οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν πρέπει να ..τσιμπήσουν, διότι ο στόχος ο επόμενος του συστήματος είναι να ……κλείσει η Λεωφόρος. Και δεν το συζητάω καν , ότι όσοι παίξουν αύριο θα πρέπει από το πρώτο λεπτό να θυμηθούν με ποιον αντίπαλο παίζουν και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για χαμένο ημίχρονο και άλλα τέτοια.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags