Facebook Pixel Ο Super 3 στηρίζει Αθανασιάδη
| 2011-05-10 21:35:00

Ο Super 3 στηρίζει Αθανασιάδη

Ο Super 3 στηρίζει Αθανασιάδη

Τη στήριξη του στο ψηφοδέλτιο του Θανάση Αθανασιάδη για τις εκλογές στη Λέση Φίλων Άρη γνωστοποίησε με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ο Super 3.

Aναλυτικά:

«Μετά από Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9/5/2011, ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ SUPER 3 και τα 64 στεγασμένα παραρτήματα του Συνδέσμου, ανακοινώνουν ότι στηρίζουν το ψηφοδέλτιο ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ του κ. Θανάση Αθανασιάδη και των συνεργατών του, ως τη μοναδική σοβαρή υποψηφιότητα για τις επερχόμενες εκλογές της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, αυτή που δίνει όραμα για την αδιάλειπτη συνέχιση της αγωνιστικής – διοικητικής – οργανωτικής ανάτασης του αγαπημένου μας ΑΡΗ!!!

Η μέχρι τώρα διοικητική πορεία της ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, με:

- Την περσινή κατάκτηση της 4ης θέσης και

- Την πρόκριση στον Τελικό του Κυπέλλου, που χάθηκε για ένα σουτ έξω από την περιοχή,

- Τη φετινή πρόκριση στους ομίλους του Europa League και μετέπειτα στους «32» του θεσμού, ανάμεσα σε ευρωπαϊκά μεγαθήρια και ξεπερνώντας την κάτοχο του Τροπαίου και του ευρωπαϊκού Super Cup,

- Την αποτυχία για το ευρωπαϊκό εισιτήριο της νέα χρονιάς (κάτω, βέβαια, από περίεργες εξωτερικές συνθήκες του γνωστού ελληνικού φαινομένου των τελευταίων αγωνιστικών),

- Τη διαφαινόμενη, πλέον, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ και

- Τη σωστή διαχείριση των σχέσεων που πρέπει να υπάρχουν με όλους όσους απαρτίζουν το οικοδόμημα του ΑΡΗ,

ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΘΕΤΙΚΗ!!!

Κάνοντας «ταμείο» με καθαρό μυαλό, καλούμε όλα τα μέλη μας αλλά και όλους τους υπόλοιπους Αρειανούς, που η μεθοδευμένη «λάσπη» η οποία έχουμε δεχτεί χρόνια τώρα, δεν τους αφήνει να ενταχθούν στον Σύνδεσμο, να στηρίξουν τη μόνη σοβαρή λύση για τον ΑΡΗ, που συνεχίζει την πορεία του όπως μέχρι τώρα κάνει, ελπίζοντας να γίνονται τα θεμέλια του Συλλόγου κάθε μέρα και πιο γερά, γιατί στα χρόνια που έρχονται, θα κριθούν πολλά και ΠΟΛΛΟΙ!!!

Στους καινούριος στα διοικητικά της ΠΑΕ, αλλά γνωστούς Αρειανούς από τη μέρα που γεννήθηκαν, κ.κ. Πόππη, Παπαϊωάννου, Ορφανίδη και Ευγενίου, ευχόμαστε ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ & ΜΕ ΖΕΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ!!!»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags