26/01/15 - 23:03

«Φωτιές» άναψε στον Ολυμπιακό ο Νέτο!

Δείτε τι δήλωσε ο Λουίς Νέτο για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών. Αυτός θέλει να έρθει, όμως τι είπε και προκάλεσε... ανησυχία.

«Φωτιές» άναψε στον Ολυμπιακό ο Νέτο!
48.198views 0shares

«Είναι όλα ανοιχτά. Αυτήν την στιγμή υπάρχει μία διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό. Το θέμα είναι εάν η Ζενίτ με παραχωρεί ή όχι», είπε ο Νέτο στο gazzetta.gr

Στην ερώτηση για το πως αντιμετωπίζει την προοπτική του Ολυμπιακού καθώς και τι άποψη έχει για τον Βίτορ Περέιρα απάντησε: «Όπως είπα και πριν είναι μία μεταγραφική περίοδος και δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Ξέρω πολύ καλά για τον Ολυμπιακό και τον κύριο Περέιρα. Το πόσο καλός προπονητής είναι και τι δουλειά έχει κάνει. Θα είναι σίγουρα μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα ο Ολυμπιακός και θα ήθελα να παίξω εκεί, όμως έχω συμβόλαιο και δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο». 

Όσο για τις άλλες προσφορές που έχει και το πότε θα κριθεί οριστικά η περίπτωσή του τόνισε: «Δεν έχει σημασία να μιλήσω για άλλες προσφορές ή για άλλες ομάδες. Σας λέω πως υπάρχει σίγουρα ο Ολυμπιακός. Δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς το πότε θα έχουμε νέα. Ελπίζω ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Θα πρέπει όμως πρώτα να μου πει η Ζενίτ πως πρέπει να φύγω».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ