Facebook Pixel Νέος "πόλεμος" Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ για Ισπανό άσο!
| 2015-01-27 14:45:00

Νέος "πόλεμος" Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ για Ισπανό άσο!

Νέος "πόλεμος" Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ για Ισπανό άσο!

Ποιος ποδοσφαιριστής, που παίζει μπάλα στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των δύο ελληνικών ομάδων; Τι αποκαλύπτει έγκυρο δημοσίευμα...

Ακόμα μία "μάχη" ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, για μεταγραφικό στόχο από το εξωτερικό, αποκαλύπτουν τα ξένα Μέσα. 

Την Κυριακή τουρκικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι δύο ελληνικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Μίλος Κράσιτς της Φενέρμπατχσέ. Σήμερα, η συνήθως έγκυρη πορτογαλική "Record", αναφέρει επίσης ότι "ερυθρόλευκοι" και "ασπρόμαυροι" παλεύουν για τον ίδιο παίκτη. 

Αυτή τη φορά πρόκειται για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, Ντιέγκο Καπέλ, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Ο 26χρονος άσος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, Μάρκο Σίλβα, με αποτέλεσμα να παραχωρείται για να απαλλαγεί η ομάδα του από το "βαρύ" συμβόλαιο που απολαμβάνει.

Στο παιχνίδι της απόκτησης του Καπέλ έχει μπει, σύμφωνα πάντα με το πορτογαλικό ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ από την Ελλάδα και η Τραμπζονσπόρ από την Τουρκία, η οποία φέρεται να το προβάδισμα για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Δες το video που αμαυρώνει την καριέρα του Χοσέ Χολέμπας με ένα "κλικ" ΕΔΩ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags