Facebook Pixel "Θα πάρουμε κι άλλους μαζί μας"!
| 2015-01-30 18:18:00

"Θα πάρουμε κι άλλους μαζί μας"!

"Θα πάρουμε κι άλλους μαζί μας"!

Ο Νίκος Μαχλάς σε συνέντευξη του προειδοποίησε πως "αν θα φύγουμε θα φύγουμε με ψηλά το κεφάλι και θα πάρουμε πολλούς μαζί μας"...

Αρχικά είπε: «Το θέμα δεν είναι οικονομικό σε όσα γίνονται εις βάρος του ΟΦΗ. Αν ήταν οικονομικό εμείς από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε μετά τη παραίτηση του πρώην προέδρου το μόνο που κάνουμε είναι να πληρώνουμε χρήματα, οπότε δεν είναι οικονομικό είναι θέμα όλης της κατάστασης αυτά που έλεγα και πιο πριν ότι Ελλάδα το μεγαλείο σου.
Για το αν πληρώνουν τα σπασμένα των προηγούμενων: «Το θέμα δεν είναι αυτό, δεν είπε κανένας και ούτε εγώ να μην πληρώσει η ομάδα μου. Αυτή τη στιγμή κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια αλλά δυστυχώς οι άνθρωποι είναι καλά ενημερωμένοι και ξέρουν τι κάνουνε όλα αυτά τα χρόνια και το τελευταίο διάστημα που εγώ ξεκίνησα κάποιες καταστάσεις και είπα πέντε πράγματα. Μόνο πόλεμο δεχόμαστε και τίποτα άλλο».
Για το αν υπάρχει συνωμοσία η αν πολεμάνε τον ΟΦΗ: «Νομίζω πως όλα ξεκινάνε από την ΕΠΟ. Είναι συνειρμός πραγμάτων και φτάνουμε μέχρι εδώ. Δεν είναι τυχαίο αυτό που γίνεται με τον ΟΦΗ και γενικά πιστεύω ότι τίποτα απο αυτά που γίνονται τα τελευταία χρόνια δεν είναι τυχαίο. Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή δεν το έχει μόνο ο ΟΦΗ, το έχουν οι περισσότερες ομάδες, εμείς δεν ανήκουμε κάπου και έτσι δεν έχουμε την υπεράσπιση που χρειαζόμαστε».
Για το τι πρέπει να κάνουν για να προστατέψουν την ομάδα: Τα πράγματα είναι δύσκολα. Όπως είπα και χτές που με ρωτήσανε από το συνδρομητικό κανάλι ο ΟΦΗ θέλει να πληρώσει αλλά δεν αφήνουμε από τη Σούπερ Λίγκ.. νομίζω καταλαβαίνεται τι γίνεται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Άρης έπαιζε στο πρωτάθλημα πέρσυ με εκατομμύρια χρέη και εμείς χρωστάμε 6! Γενικά πρέπει να αλλάξουνε πολλά πράγματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, βλέπω πράγματα και θαύματα που δεν τα έχω δει ποτέ στη ζωή μου».
Για την βρωμιά που υπάρχει στο πρωτάθλημα:«Έφτασε ο καιρός που δεν φοβάμαι κανέναν και δεν έχω λόγο να κρύψω πράγματα για τίποτα. Είναι περήφανη η ομάδα μου, αν αποχωρήσουμε θα το κάνουμε μόνοι μας. Κάνουμε μια ύστατη προσπάθεια να φανερωθούνε πολλά πράγματα και δεν θα τους κάνουμε το χατήρι να μας αποβάλλουνε αυτοί. Αν το αποφασίσουμε θα το κάνουμε μόνοι μας, για το τι πρέπει να κάνουμε για το μέλλον της ομάδας μας. Τουλάχιστον δεν θα μας κοροϊδεύουνε ούτε θα κοροϊδεύουν τον υπόλοιπο κόσμο. Αν θα φύγουμε θα φύγουμε με ψηλά το κεφάλι και θα πάρουμε πολλούς μαζί μας. Δεν απειλώ κανέναν λέω απλά την αλήθεια».
Για το ότι δεν τους αφήνουν να πληρώσουν: «Δεν μας αφήνουν. Αν δεν είσαι στο άρμα του δυνατού δεν σε αφήνουν να κάνεις τίποτα. Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που πολεμάνε για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν είναι λαϊκισμός να λέμε την αλήθεια. Όλοι ξέρουν τι συμβαίνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα. Όταν δεν είσαι με τον δυνατό δεν υπάρχεις πρέπει να σβήσεις».
Για το τι πρόκειται να γίνει από δω και πέρα: «Εμείς δεν τα παρατάμε, θα προσπαθήσουμε με κάθε μέσο να προστατέυσουμε την ομάδα μας, αυτό κάνουμε και τώρα. Φυσικά και θα ασκήσουμε έφεση αλλά δεν θα δεχτούμε και κανέναν άλλο εκβιασμό όπως γίνεται από δικηγόρους ομάδων και ποδοσφαιριστές που θέλουν να βλάψουν την ομάδα το τελευταίο εικοσαήμερο. Πρέπει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις είναι η τελευταία προσπάθεια που κάνουμε και αν μας πιέσουν και μας βάλουν το «μαχαίρι» στο λαιμό τότε θα αποφασίσουμε και θα πράξουμε αναλόγως».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags