Facebook Pixel Πρόεδρος Σούπερ Λιγκ: "Το καλύτερο με ΣΥΡΙΖΑ"!
| 2015-01-31 10:20:00

Πρόεδρος Σούπερ Λιγκ: "Το καλύτερο με ΣΥΡΙΖΑ"!

Πρόεδρος Σούπερ Λιγκ: "Το καλύτερο με ΣΥΡΙΖΑ"!

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ομάδας της Σούπερ Λιγκ έκανε δήλωση υπέρ του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα;

Η αλήθεια είναι ότι μετά από τόσα χρόνια που κυβέρνησαν την Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία, δεν ήταν λίγοι οι πολίτες που ήθελαν να δούνε μία αλλαγή στην πολιτική ηγεσία.

Ακόμα και άνθρωποι που δεν εκφράζονται από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Αν και στην περίπτωση του συγκεκριμένου προέδρου, η Αριστερά φαίνεται ότι ανήκει στις καταβολές του.

Ο λόγος για τον Φώτη Κωστούλα, του Παναιτωλικού, που σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Αγορά", αποκάλυψε ότι πιστεύει στον ΣΥΡΙΖΑ και θέλει να δει τον Παναιτωλικό στην Ευρώπη:

Για την σχέση του με το ποδόσφαιρο πριν τον Παναιτωλικό: «Δεν είχα καμία σχέση. Όμως όταν επέστρεψα, ήθελα με κάτι να ασχοληθώ. Και όταν ένας γνωστός μου, μετανάστης και αυτός στη Σουηδία, μου μίλησε το 2005 για τον Παναιτωλικό, πήρα την ομάδα με στόχο να μείνω για τρία-τέσσερα χρόνια, να δημιουργήσω μια υγιή κατάσταση στον σύλλογο και να τον παραδώσω εύρωστο σε κάποιον άλλον. Ε, τα λίγα χρόνια έγιναν ήδη εννιά».

Για την έξοδο στην Ευρώπη: «Μακάρι αλλά δεν είναι τόσο απλό. Χρειάζονται με το καλημέρα στις 300.000 για μετακινήσεις, ξενοδοχεία και τα συναφή. Όμως, μην το συζητάς. Είναι καλοδεχούμενη τέτοια έξοδος. Άσε που άμα πας καλά και μπεις σε όμιλο μπαίνουν αρκετά λεφτά στο ταμείο».

Για το αν θα ενισχυθεί ο Παναιτωλικός με μεταγραφές: «Ε, βέβαια θα τις κάνουμε».

Για το γεγονός ότι έχει ταχθεί υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ: «Πράγματι. Δεν είμαι κομματικά ενταγμένος, αλλά ανήκω στην Αριστερά. Και θεωρώ ότι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η καλύτερη επιλογή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags