Facebook Pixel "Νιώθω πιο άνετα ως δεξί μπακ"!
| 2015-02-07 19:47:00

"Νιώθω πιο άνετα ως δεξί μπακ"!

"Νιώθω πιο άνετα ως δεξί μπακ"!

Την αισιοδοξία του ότι ο Παναθηναϊκός παίζοντας σωστά και κερδίζοντας τα παιχνίδια που έχει μπροστά του, μπορεί να καταφέρει να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή εξέφρασε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μιλώντας στην κάμερα της Νova.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για την επέκταση του συμβολαίου του:
«Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή για μένα. Θεωρώ πως ο σύλλογος μου δείχνει την εμπιστοσύνη του με αυτόν τον τρόπο. Εγώ πρέπει με τη σειρά μου να δείξω στο σύλλογο δουλεύοντας καθημερινά ότι αξίζω αυτή την επιβράβευση. Θα προσπαθήσω το καλύτερο για την ομάδα μου».
Για το αν έχει προτίμηση στη θέση που παίζει: «Αγωνίζομαι ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Οτιδήποτε χρειαστεί θα είμαι εκεί».
Για τις διαφορές ανάμεσα στη θέση του στόπερ και του δεξιού μπακ: «Σαν στόπερ είναι άλλη η άνεση λόγω εμπειρίας ας το πούμε έτσι. Σαν δεξί μπακ παιχνίδι με παιχνίδι νιώθω πιο άνετα και πιστεύω ότι βοηθάω περισσότερο την ομάδα μου».
Για τη διαφορά από την κορυφή και αν μπορεί να καλυφθεί: «Κοιτάμε να παίζουμε σωστά και να κερδίζουμε. Η διαφορά μπορεί να καλυφθεί νικώντας και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Είναι καθαρά στο χέρι μας με σωστή δουλειά να καλύψουμε τη διαφορά και να κοιτάξουμε το μέλλον στα μάτια».
Για το αν θα βοηθήσει το διάλειμμα που είχε ο Παναθηναϊκός: «Έπειτα από έξι μήνες συνεχόμενων παιχνιδιών και μεσοβδόμαδα, ήταν το πρώτο ρεπό. Η ομάδα θα είναι πιο έτοιμη από ποτέ για να διεκδικήσει τους στόχους της».
Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Δεν θα έχει καμία σχέση ειδικά με το ματς του Κυπέλλου. Στο Αγρίνιο ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός έρχεται από δυο νίκες πολύ δυνατές και πολύ σημαντικές. Κόντρα στον ΠΑΟΚ εκτός έδρας και με ευρύ σκορ απέναντι στον Εργοτέλη. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ανταγωνιστικό αλλά αν είμαστε σωστοί μέχρι και στις λεπτομέρειες, θα έχουμε τη νίκη στα χέρια μας».
Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη του Παναιτωλικού: «Ξεχωρίζουμε το σέντερ φορ τους, έχει δείξει στοιχεία ανόδου αυτή την περίοδο. Δεν είμαστε ομάδα που πρέπει να κοιτάξουμε 1-2 παίκτες, αλλά το σύνολο της ομάδας του Παναιτωλικού. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε εμείς στο γήπεδο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags