Facebook Pixel Ο Άγγλος φορ της δεκαετίας του 2010!
| 2015-02-08 00:30:00

Ο Άγγλος φορ της δεκαετίας του 2010!

Ο Άγγλος φορ της δεκαετίας του 2010!

Το όνομα του βοηθάει στο να κάνουν εύκολα σύνθημα οι οπαδοί αφού το «Χάρι Κειν» μετατρέπεται σε "Hurricane" δηλαδή τυφώνας! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Είναι το απόλυτο νέο ποδοσφαιρικό μοντέλο που οι Άγγλοι λατρεύουν να βλέπουν, ενας κυνηγός με ικανότητα να πασάρει και να υποδέχεται τη μπάλα να διεκδικεί κεφαλιές και να μην παρατά τις φάσεις! Κύρια όμως ξέρει να κάνει αυτό που ξεχωρίζει ολους τους μεγάλους φορ, το να μην φοβάται να
σουτάρει και να σκοράρει απο μακριά. Οπως και να κυνηγά καθε φάση μέσα στην περιοχή με την εικόνα του σε αυτο το πρώτο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου που πήρε μέρος κσι έκρινε με δυο γκολ !

Το πρώτο ήταν κλασικού φορ που λατρεύει να ψάχνει την απόκρουση στο πίσω δοκάρι ενω το δεύτερο ήταν μια κεφαλιά την οποία είχε σχεδιάσει στο μυαλό του απο τη στιγμή που είδε τη μπάλα στον αέρα! Σηκώθηκε και έβαλε δύναμη στο άλμα στέλνοντας τη μπαλα στη γωνία του Οσπινα!

Ο Κειν προέκυψε μέσα στη σεζόν για τον Ποκετίνο μέσα απο τις εμφανίσεις του στο Γιουρόπα λιγκ. Τα 22 του γκολ ειναι μια απίστευτη συγκομιδή σε 34 ματς για παιδί γεννημενο μετά την αρχή της Πρεμιερ Λιγκ! Ενας 93αρης με ποιότητα που σπάνια βλέπεις σε Αγγλο επιθετικό με εξοχή πρώτη επαφή με τη μπάλα και τρόπο παιχνιδιού που θυμίζει πολύ Τέντι Σεριγχαμ και αυτό που σε κάνει να τον παρακολουθείς με ενδιαφέρον ειναι πως δεν σταματά δευτερόλεπτο να πιέζει και να μετέχει στο ματς!

Το χατ τρικ που έβαλε κόντρα στον Αστέρα Τριπολης τον εκτόξευσε στις συζητήσεις των φίλων της Τότεναμ αλλά μη λησμονούμε πως δεν φοβήθηκε εκείνη τη βραδια να παιξει και σαν γκολκίπερ οταν τον χρειάστηκε η ομάδα! Σε ενα παιχνίδι που μπορούσε να βάλει και αλλα γκολ αυτος «θυσιάστηκε» στο βωμό του κοινού καλού! Και αυτο τελικά μπορεί να είναι η ειδοποιός διαφορά που ξεχωρίζει τους μεγάλους παικτες! Απο αυτόν ακομα δεν είδαμε τίποτα νομίζω και θα συζητάμε για χρόνια για αυτό το παιδί που έχει όλα τα προσόντα να γινει ο Άγγλος φορ της δεκαετίας του 2010!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags