Facebook Pixel «Γιατί τιμωρηθήκαμε;»
| 2011-05-13 00:22:00

«Γιατί τιμωρηθήκαμε;»

«Γιατί τιμωρηθήκαμε;»

Η απορία του Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου ήταν το γιατί η ΑΕΚ θα παίξει στα πλέι οφ κεκλεισμένων των θυρών.

«Κάποιος πρέπει να μου εξηγήσει πώς σε ένα τελικό Κυπέλλου όταν ακόμα και στα χαρτιά δεν παίζαμε εντός έδρας, πέρα από το οικονομικό θέμα, φταίμε για κάτι που έκαναν κάποιοι... βάνδαλοι», είπε ο Ισπανός τεχνικός.

Αρχικά, για το ματς, είπε: «Ηταν ένα έντονο παιχνίδι και από τις δύο πλευρές, με δύο πολύ καλές ομάδες που διεκδίκησαν τη νίκη. Θετική αξιολόγηση της ομάδας μας είναι ότι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο είχαμε τις ευκαιρίες μας και πολλές φορές περισσότερες από αυτούς. Στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη.

Μπήκαμε νωρίς μπροστά στο σκορ, ελέγξαμε το κέντρο και μπορούσαμε να κάνουμε ένα δεύτερο γκολ. Ένα ανθρώπινο λάθος ήταν ο τρόπος που μας ισοφάρισαν. Να τονίσω ότι ο Παναθηναϊκός έκανε καλό παιχνίδι, έχοντας ευκαιρίες. Το ίδιο και εμείς. Είχαμε τάξη, ήμασταν ελαστικοί αμυντικά και επιθετικά.

Κάθε μέρα βλέπω την ομάδα με πρόθεση να γίνει καλύτερη. Είναι κρίμα που τα πλέι οφ έχει συνεχόμενα παιχνίδια, γιατί υπάρχει κούραση. Κυρίως όταν αρχίζεις να έχεις απώλειες στο ρόστερ. Αυτό συμβαίνει και στους αντιπάλους μας».

Αν την Κυριακή δεν κερδίσετε τον ΠΑΟΚ θα τελειώσουν τα πλέι οφ; «Σίγουρα θα δυσκόλευε η κατάσταση. Αυτό που με πονάει και με στεναχωρεί είναι ότι είχαμε μόνο ένα παιχνίδι εντός έδρας! Δεν μπορούμε πλέον να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας.

Δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση, αλλά κάποιος πρέπει να μου εξηγήσει πώς σε ένα τελικό Κυπέλλου όταν ακόμα και στα χαρτιά δεν παίζαμε εντός έδρας, πέρα από το οικονομικό θέμα, φταίμε για κάτι που έκαναν κάποιοι... βάνδαλοι! Ξέρουν ποιοι είναι. Ας τους βρουν και ας τους στερήσουν το δικαίωμα να μπουν στο γήπεδο για να επιστρέψουν στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ είναι μπροστά, δεν θα έχει πίεση στο ΟΑΚΑ από αυτή που θα έχουμε εμείς στην Τούμπα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags