Facebook Pixel Τέτοια ηττοπάθεια; "Υπάρχει ελπίδα να αγωνιστώ"!
| 2015-02-13 15:26:00

Τέτοια ηττοπάθεια; "Υπάρχει ελπίδα να αγωνιστώ"!

Τέτοια ηττοπάθεια; "Υπάρχει ελπίδα να αγωνιστώ"!

ΠΟΙA καλοκαιρινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού, που δεν έχει παίξει καθόλου φέτος, ελπίζε ότι μέχρι το τέλος της σεζόν μπορεί να δει 11άδα;

Πρόκειται για τον Βαλμίρ Μπερίσα, που σχολίασε σε δηλώσεις του για τον Παναθηναϊκό,  σε σουηδικό Μέσο:

"Δεν είναι αλήθεια ότι λύθηκε το συμβόλαιο μου με τον Παναθηναϊκό. Συνεχίζω να προπονούμαι με την πρώτη ομάδα και θεωρώ, όπως και κάποιοι συμπαίκτες μου, ότι τα πηγαίνω καλά. Ο μόνος τρόπος για να πείσεις τον προπονητή σου είναι να του δείχνεις ότι δουλεύεις σκληρά προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Θα μπορούσα να πω κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου ''γ...... το δεν υπάρχει ελπίδα εδώ'', όμως δεν νομίζω ότι θα πετύχεις τους στόχους σου αλλάζοντας συνέχεια ομάδες. Πρέπει να δουλεύεις σε μια ομάδα και να κερδίσεις την ευτυχία με αυτό τον τρόπο".

Τι στήριξη έχεις από τους υπόλοιπους Σουηδούς στην ομάδα;

"Τόσο ο ''Μακάν'' (Μπεργκ), όσο και ο Εμίρ (Μπαϊράμι) με έχουν βοηθήσει πολύ. Είναι κοινωνικοί και ταπεινοί, με πρόσεξαν και φρόντισαν να ενταχθώ στην ομάδα. Μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά".

Είναι αρκετό να προπονείσαι σε έναν μεγάλο σύλλογο και να μην έχεις αγώνες ή θεωρείς ότι είσαι κοντά σε νέο ξεκίνημα στην καριέρα σου;

"Ο χρόνος που έχω αγωνιστεί έως τώρα δεν είναι ιδανικός για έναν νεαρό παίκτη. Σαφώς εξελίσσεσαι στις προπονήσεις όταν έχεις δίπλα σου ταλαντούχους παίκτες, όμως δεν είναι το ίδιο με τους αγώνες. Είμαι σε μια δημιουργική περίοδο, όμως είναι φανερό ότι χρειάζομαι αγώνες για να βελτιωθώ περισσότερο. Εγώ θα συνεχίσω να έχω στόχο να μπω στην αποστολή στους 11-12 αγώνες που απομένουν μέχρι την λήξη της σεζόν".

Θεωρείς ότι το βήμα που έκανες στην καριέρα σου από την Σουηδία στην Ρόμα, ήταν μεγαλύτερο απ' ότι θα έπρεπε;

"Δεν ξέρω τι να απαντήσω σε αυτό. Όταν πας στο εξωτερικό λόγω της U19 της Εθνικής Σουηδίας είναι υπέροχο. Από εκεί και πέρα δεν έχει σημασία αν θα επιλέξεις την Ολλανδία,την Σέλτικ κλπ... Όποια και αν είναι η επιλογή θα είναι δύσκολη. Όμως συνεχίζω να πιστεύω ότι έχω εξελιχθεί στην Ρόμα. Κάποιοι μπορεί να θεωρούν ότι πήρα λάθος απόφαση, όμως δεν το έχω μετανιώσει, ειδικά από την στιγμή που δεν γνωρίζω τι θα γινόταν αν είχα πάρει διαφορετική απόφαση".

Πως είναι η σχέση σου με τον προπονητή σου; Σου έχει πει ποιες είναι οι μελλοντικές σκέψεις του;

"Ναι νομίζω ότι έχω πολύ καλή σχέση με τον προπονητή μου. Παρατάσσει την ομάδα όπως θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος τρόπος. Δεν νομίζω ότι είναι μακριά η στιγμή που θ' αγωνιστώ, αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να μείνω στην Ελλάδα".

Υπάρχει ακόμη ελπίδα;

"Ναι, ακριβώς".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags