Facebook Pixel Το ΑΣΕΑΔ... εξέθεσε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!
| 2015-02-13 20:09:00

Το ΑΣΕΑΔ... εξέθεσε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

Το ΑΣΕΑΔ... εξέθεσε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

Αυτός είναι ο μοναδικός νικητής για τη «μάχη» των αιωνίων στα χαρτιά...

Μετά από πάρα πολύ καιρό, επιτέλους, μάθαμε ποιος νίκησε στον περιβόητο προημιτελικό του ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Η υπόθεση του σήριαλ μάλιστα είχε και ανατροπή, καθώς στο φινάλε το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τους «πράσινους», οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου!

Το ΑΣΕΑΔ ενημέρωσε επίσημα την ΕΟΚ σχετικά με την απόφαση, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τιμωρείται με 50.000 ευρώ πρόστιμο. Οπότε, πρώτα νίκησε ο Ολυμπιακός στα χαρτιά και μετά ο Παναθηναϊκός έκανε τη... ρελάνς και πήρε τη νίκη αυτός στα χαρτιά, μία νίκη που είχε πάρει πρώτα και στο παρκέ.

Ε λοιπόν, κανείς από τους δύο δεν νίκησε σήμερα. Ο μεγάλος νικητής ήταν το ΑΣΕΑΔ, το οποίο εξέθεσε τους «αιώνιους«! Και εξηγούμαστε...

Πρώτα εξέθεσε τον Ολυμπιακό, που πανηγύριζε πριν καν αποφανθεί ο Αθλητικός Δικαστής, με την πρώτη απόφαση και στο τέλος έχασε και το ματς και τις εντυπώσεις.

Όμως το ΑΣΕΑΔ εξέθεσε και τον Παναθηναϊκό, καθώς θυμίζουμε πως οι Πράσινοι μετά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, έπεσαν στην παγίδα κι άρχισαν να αμφισβητούν την αξιοπιστία των οργάνων, τα οποία τελικά τους δικαίωσαν.

Οπότε μάλλον χαμένα ήταν και οι δύο από αυτή την υπόθεση που τράβηξε πάρα πολύ και... ταλαιπώρησε το ελληνικό μπάσκετ. Πάντως, το ότι η απόφαση του ΑΕΑΔ βγήκε Παρασκευή και 13, μόνο τυχαίο δεν είναι...

Θα μας... τρελάνει ο Περέιρα! Η κίνηση του Πορτογάλου που μας άφησε άφωνους. Διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags