Facebook Pixel Βούιξε η πιάτσα για ΠΑΟΚ!
| 2015-02-21 13:10:00

Βούιξε η πιάτσα για ΠΑΟΚ!

Βούιξε η πιάτσα για ΠΑΟΚ!

Ο ΤΥΠΟΣ στο εξωτερικό θεωρεί δεδομένη την υπογραφή συνεργασίας του Δικέφαλου με τον...

Από τη στιγμή που ο Ζήσης Βρύζας έχει υποβάλλει την παραίτησή του και ακόμα κι αν δεν την κάνει άμεσα αποδεκτή ο Ιβάν Σαββίδης, είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ψάξει για νέα στελέχη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ιβάν, άλλωστε, έχει στείλει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι αξιολογούνται ΟΛΟΙ!

Με το όνομα του Ζόρντι Κρόιφ, τεχνικού διευθυντή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, να βρίσκεται εδώ και κάμποσο καιρό στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου.

Σημερινά ρεπορτάζ από το Ισράηλ, μάλιστα, καταθέτουν τη άποψη των ανθρώπων της Μακάμπι για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κρόιφ, που ούτε λίγο ούτε πολύ του λένε "ουδείς αναντικατάστατος"!

Κάτι που ερμηνεύεται στα Μέσα της χώρας ως μήνυμα δεδομένης αποχώρησης του Κρόιφ, για να έρθει στον ΠΑΟΚ!

"Φυσικά και θέλουμε τον Κρόιφ να μείνει και την επόμενη σεζόν. Αλλά πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι για κάθε πρόσωπο υπάρχει και αντικαταστάτης. Όταν έφυγε ο Αγγελίδης, όλοι είπαν ότι θα είναι πολύ δύσκολο να βρούμε έναν άνθρωπο του δικού του επιπέδου. Βρέθηκε ο Μάρτιν Μπάιν (νυν εκτελεστικός διευθυντής της Μακάμπι) και όλοι έχουν αντιληφθεί το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού του. Η Μακάμπι Τελ ΑΒιβ δεν στηρίζεται σε ένα πρόσωπο και δεν θα γκρεμιστεί αν αυτό φύγει. Αυτό το γνωρίζει και ο ίδιος ο Κρόιφ", είναι η θέση του συλλόγου...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags