Facebook Pixel Κρίμα για τη Βέροια...
| 2015-02-22 00:00:00

Κρίμα για τη Βέροια...

Κρίμα για τη Βέροια...

Ο Αποδυτηριάκιας σχολιάζει την εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ και παρομοιάζει τους παίκτες των γηπεδούχων με... δημοσιογράφους. Γιατί τον άφησε το ματς με πολλά ερωτηματικά;
 

Δεν αντέχω να παρακολουθήσω άλλο ποδόσφαιρο στο Βέροια- ΠΑΟΚ που τέλειωσε στο ημίχρονο με 0-3. Τι να δεις; Τους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Αυτή τη δουλειά έκαναν οι ποδοσφαιριστές που φορούσαν την φανέλλα της γηπεδούχου. Παρατηρούσαν και «σημείωναν» το παιχνίδι των φιλοξενουμένων.

Τι έκανε ο κάθε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ χωρίς να τον πλησιάζουν, ήταν η δουλειά των συναδέλφων τους της Βέροιας. Η μόνη ουσιαστική δουλειά που έκαναν οι γηπεδούχοι ήταν να μαζεύουν τη μπάλλα από τα δίχτυα τους και να την μεταφέρουν στην σέντρα.

Είναι αυτή ομάδα, λέω για την Βέροια, που είχε στόχο να βγει στην Ευρώπη; Να προκριθεί στην τετράδα των play-off. Κρίμα. Όχι γιατί θα μείνει εκτός στόχου, αλλά για την περίεργη και με πολλά ερωτηματικά αγωνιστική συμπεριφορά κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κι αυτός σε αγωνιστική κρίση. Η καλύτερή του που «αντιμετώπισε» αντίπαλο χωρίς καν να αισθανθεί αντίσταση, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι το προσεχές ματς είναι στα μέτρα του, με τον Εργοτέλη στην Τούμπα. Καιρός για ανασύνταξη για ποδοσφαιριστές και Αναστασιάδη.

Ντέρμπυ, η υπέρτατη χαρά της οπαδικής αλητείας! Διαβάστε στον   apodytiriakia  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags