Facebook Pixel "Είχα συζητήσει με Αναστασιάδη"
| 2015-02-25 19:53:00

"Είχα συζητήσει με Αναστασιάδη"

"Είχα συζητήσει με Αναστασιάδη"

Ποιος γνωστός Έλληνας φορ, που άλλαξε ομάδα τον Ιανουάριο, αποκάλυψε πως ήταν σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ;

Ο Θωμάς Ναζλίδης επιβεβαίωσε τις συζητήσεις που είχε με τον Άγγελο Αναστασιάδη και το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα, όταν αποτέλεσε παρελθόν από τον Πλατανιά.

Ο επιθετικός της Βέροιας μίλησε στο “Αθλ. Μετρόπολις” για τον προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη, αλλά και γιατί δεν προχώρησε η μεταγραφή του στον Δικέφαλο.

Για την γνώμη που έχει για τον Αγγελο Αναστασιάδη: «Για μένα ο Αγγελος είναι από τους κορυφαίους Ελληνες προπονητές. Με βοήθησε πολύ σε πολλούς τομείς και τον θεωρώ κορυφαίο».
Για το αν είχε συζητήσεις για να πάει στον ΠΑΟΚ: «Είχα κάνει κάποιες συζητήσεις με τον κ. Αναστασιάδη, όμως δεν προχώρησε, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ και μακάρι στο μέλλον να μπορέσω σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο ΠΑΟΚ».
Για τους λόγους που δεν προχώρησε τελικά η μεταγραφή: «Δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες. Ήταν η περίοδος που είχε γραφτεί ότι ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Ντέβιτς και εκεί σταματήσαμε τις κουβέντες, & γιαυτό δεν ήρθα. Μετά πήραν άλλη τροπή τα πράγματα κι εγώ υπέγραψα στη Βέροια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags