Facebook Pixel Παράπονα Περέιρα για τη διαιτησία
| 2015-02-27 01:27:00

Παράπονα Περέιρα για τη διαιτησία

Παράπονα Περέιρα για τη διαιτησία

Ο Βίτορ Περέιρα έκανε λόγο για πιθανό οφσάιντ στη φάση του πρώτου γκολ και "τραβηγμένη" κόκκινη στον Μιλιβόγεβιτς, ενώ ζήτησε χρόνο για να βελτιωθεί ο Ολυμπιακός, υποσχόμενος οτι οι ερυθρόλευκοι θα δουλέψουν για να γίνουν καλύτεροι

"Η πρόκριση κρίθηκε και στα δύο ματς, καθώς στο Κίεβο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε κι είχαμε και έφταιξε και η διαιτησία, ενώ στο δεύτερο ματς ξεκινήσαμε δυνατά, είχαμε 2-3 ευκαιρίες, βάλαμε το γκολ που θέλαμε αλλά μετά δυσκόλεψαν τα πράγματα στο 1-1. Ήταν λάθος μας, δεχτήκαμε το γκολ από στημένο, δεν προσέξαμε, δεν έπρεπε από στημένο να δεχτούμε γκολ, ενώ κατά τη γνώμη ου υπάρχει οφσάιντ στο πρώτο γκολ. Παίξαμε όμως σαν ομάδα, κάναμε τα πάντα για την πρόκριση, να νικήσουμε, όταν βάλανε το δεύτερο δεν το πιστέψαμε, ενώ και η αποβολή ήταν τραβηγμένη θεωρώ. Θα μπορούσαν να είναι αλλιώς τα πράγματα, όμως δεν τα καταφέραμε, και στα δυο ματς, τα πάντα κρίθηκαν στην αρχή", είπε αρχικά. 

Ξεκινήσαμε τόσο καλά και βάλαμε γκολ πολύ γρήγορο, αλλά απογοητευτήκαμε στο γκολ του αντιπάλου. Θα ήταν διαφορετικό αν είχαμε βάλει εμείς δεύτερο γκολ. Υπήρχε μία καθυστέρηση να αντιδράσουμε. Κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε, προσπαθήσαμε πάρα πολύ, οι παίκτες πάλεψαν έδωσαν τα πάντα. Είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου. Δεν ήταν δυνατό να πάρουμε το αποτέλεσμα. Τώρα, συγκεντρωνόμαστε στους άλλους στόχους που είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θα χρειαστεί να δείξουμε διαφορετική προσωπικότητα.

Από την ημέρα που ήρθα, είχα μόνο 1,5 εβδομάδα όλους τους παίκτες για να δουλέψω. Από αύριο θα έχω τον χρόνο να δουλέψουμε και να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Θέλω να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να αλλάξουμε κάποιες καταστάσεις και τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε καλύτερα».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό ζητάει ο κόσμος. Παρ’ όλο που έγινε κάτι τέτοιο, δεν ήταν εύκολο να πάρουμε το αποτέλεσμα, επειδή παίζαμε με 10 παίκτες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η προσπάθεια ήταν πολύ μεγάλη στο παιχνίδι. Θέλω να παίζουμε με καλύτερη ποιότητα και πιο επιθετικά, όμως για να γίνει κάτι τέτοιο, δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη, χρειάζεται χρόνο να δουλέψεις. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, σίγουρα ο κόσμος απογοητεύτηκε που αποκλειστήκαμε, όμως χρειαζόμαστε χρόνο για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags