Facebook Pixel Μας δουλεύεις ρε φίλε; Η δήλωση Νομπόα για ΠΑΟΚ!
| 2015-02-28 11:00:00

Μας δουλεύεις ρε φίλε; Η δήλωση Νομπόα για ΠΑΟΚ!

Μας δουλεύεις ρε φίλε; Η δήλωση Νομπόα για ΠΑΟΚ!

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ καλά - καλά να έρθει ο άσος από τον Ισημερινό και σκέφτεται τη μεταγραφή!

Τι είπε ρε παιδιά ο Κριστιάν Νομπόα, στην εφημερίδα "El Universo"; Ότι ναι μεν έχει συμβόλαιο δύο ετών με τον ΠΑΟΚ και όλα στη Θεσσαλονίκη είναι τέλεια, αλλά αν έρθει πρόταση για την παραχώρησή του το προσεχές καλοκαίρι, δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει από την ομάδα!

Εδώ δεν έχει προλάβει καλά - καλά να παίξει 10 - 15 παιχνίδια με τον Δικέφαλο στο στήθος, με τον οποίο ο ίδιος δηλώνει ότι έχει δεθεί και σκέφτεται τη μεταγραφή;

"Η οικογένειά μου είναι χαρούμενη εδώ. Ο κόσμος μάς έχει υποδεχτεί πολύ καλά. Νιώθω ότι έχω έρθει σε μια οικογένεια και χαίρομαι που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Έχω συμβόλαιο για δυόμισι χρόνια κι αν είναι να εξαντλήσω αυτό το χρονικό διάστημα, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Αν όμως έρθει κάποια πρόταση από άλλη χώρα το καλοκαίρι και υπάρξει συμφωνία, θα δούμε…", σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε για την ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη και τους φίλους του ΠΑΟΚ:

"Το καλό είναι πως εδώ υπάρχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον κόσμο από ό,τι στη Ρωσία. Ένιωσα και πάλι ποδοσφαιριστής. Ο κόσμος στηρίζει πολύ την ομάδα, φωνάζει συνέχεια. Θυμίζει Λατινική Αμερική από τη φασαρία, τις κροτίδες και τα καπνογόνα"!

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: "Είναι δύσκολο. Χάσαμε πολύ έδαφος στα τελευταία παιχνίδια, αλλά το επόμενο ματς είναι με τον Παναθηναϊκό και όλα μπορούν να συμβούν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags